۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۵۹

پس از عربستان، امارات و بحرین؛

قطر هم با مغرب پس از قطع روابط با ایران ابراز همبستگی کرد

قطر هم با مغرب پس از قطع روابط با ایران ابراز همبستگی کرد

پس از حکام سعودی، اماراتی و بحرینی نوبت به قطر رسید تا با مقامات مغرب پس از قطع روابط با جمهوری اسلامی ایران، ابراز همبستگی کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه لبنانی العهد، وزارت خارجه قطر به تصمیم مقامات مغرب در قطع روابط با جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وزارت خارجه قطر اعلام کرده است که دوحه با مغرب ابراز همدردی کرده و از اقدامات آن برای حفاظت از سلامت اراضی اش در برابر هرگونه تلاش های خارجی! حمایت می کند.

وزارت خارجه قطر در بیانه خود تأکید کرده است: احترام به اصول حاکم بر روابط بین الملل که در رأس آن احترام به وحدت اراضی کشورها قرار دارد، امری ضروری است. نباید در امور داخلی دیگران مداخله کرد.

بیانیه وزارت خارجه قطر در حمایت از قطع روابط مغرب با ایران در حالی است که پیشتر مقامات سعودی، اماراتی و بحرینی از این کشور حمایت کرده بودند.

کد خبر 4286415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha