۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۲:۴۳

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا عنوان کرد:

برگزاری تمرین مشترک دریایی بین دو نیروی دریایی ایران و عمان

برگزاری تمرین مشترک دریایی بین دو نیروی دریایی ایران و عمان

بندرعباس - فرمانده منطقه یکم امامت نداجا گفت: تمرین مشترک امداد و نجات دریایی بین دو نیروی دریایی ایران و عمان در بندرعباس برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از نیروی دریایی ارتش، :امیر دریادار دوم مجتبی محمدی بیان داشت: با توجه به برگزاری چهاردهمین اجلاس دوستی مشترک نظامی جمهوری اسلامی ایران و کشور سلطنتی عمان که هر سال در میان بصورت مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و کشور عمان برگزار می شود.

وی عنوان کرد: امسال جمهوری اسلامی ایران میزبان این اجلاس میباشد و تمرین مشترک امداد ونجات دریایی با مشارکت یگان های نظامی و غیر نظامی فردا دربندرعباس و تنگه هرمز برگزار می شود

امیر دریادار محمدی در ادامه گفت:در این تمرین یگان های  شناور دریایی و پروازی از نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه پاسداران ،دریابانی ،اداره بنادر و دریانوردی و مرکز امداد نجات اداره بنادر استان هرمزگان نسبت به اجرای این تمرین مشترک که هدف اصلی این تمرین ،افزایش هماهنگی های دریایی بین دو نیروی دریایی ایران و عمان بعنوان کشورهای همجوار در تنگه هرمز و کاهش زمان امداد رسانی به شناورهای در حال اضطرار انجام میشود .

دریادار محمدی خاطر نشان کرد: این سناریوی تمرین مشترک، احتمال اظطرار تمام  کشتی های عبوری در تنگه هرمز که نیاز به امداد و نجات دریایی را داشته باشند را متصور میکند

از دیگر برنامه های این ناوگروه  میتوان  به بازدید کارکنان از یگان های طرفین و بازدید از شهر بندرعباس و انجام مسابقات ورزشی اشاره کرد

شایان به ذکر است در این تمرین مشترک یک هیئت بلند پایه نظامی از کشور ایران و عمان حضور دارند.

کد خبر 4291542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha