پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۳۸

با حضور معاون وزیرصنعت، معدن وتجارت انجام شد؛

تشکیل شرکت زنجیره فولاد کردستان در شهرستان های بیجار و قروه

تشکیل شرکت زنجیره فولاد کردستان در شهرستان های بیجار و قروه

سنندج- شرکت زنجیره فولاد کردستان در شهرستان های بیجار و قروه امروز یکشنبه با حضور معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت و سهامداران بخش خصوصی در سنندج  تشکیل و مشارکت نامه این مهم هم امضاشد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت زنجیره فولاد کردستان در شهرستان های بیجار و قروه امروز یکشنبه با حضور معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، استاندار کردستان و جمع دیگری از مسئولان استانی راه اندازی و مشارکت نامه مابین سه سهامدار بخش خصوصی شامل صبا فولاد، کیمیا معدن سپاهان و شرکت معدنی امداد کردستان با سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با سهام ۱۰۰ درصد امضا شد.

مدیر اکتشاف سازمان ایمیدرو در جلسه بررسی و امضای مشارکت نامه زنجیره فولاد کردستان با اشاره به اینکه دو پهنه در استان کردستان برای شناسایی و اکتشاف معادن انتخاب شده است،  یکی از این پهنه ها در شهرستان بیجار با وسعت هزار و ۱۱۲ کیلومتر مربع است که  در مرحله شناسایی دوازده محدوده امید بخش مشخص شده و از این میزان ۶ محدوده موثر بوده است.

اصغرزاده عنوان کرد: تقاضای صدور  پروانه اکتشاف  کردیم وانتظار می رود در ماه جاری شاهد تحقق آن باشیم تا فعالیت های خود را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از پهنه ها در شهرستان قروه با مساحت سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع  است که برای دو سوم پهنه مجوز پرواز دریافت کردیم و در مرحله پردازش اطلاعات هستیم.

وی اظهارداشت: در اواخر فروردین ماه امسال مجوز بخش غربی قروه برای کارهای ژئوفیزیک هوایی صادر شد و طبق برنامه تعیین شده تا ۱۵ آذرماه امسال تمام پتانسیل های پهنه شناسایی خواهد شد.

کد خبر 4295567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha