پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۱۷

سرپرست مدیریت بحران استانداری مرکزی:

برنامه ریزی و ساماندهی اصولی نیروها درحوزه مدیریت بحران ضروری است

برنامه ریزی و ساماندهی اصولی نیروها درحوزه مدیریت بحران ضروری است

اراک- سرپرست مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: برنامه ریزی و ساماندهی اصولی نیروها در حوزه بحران ضروری بوده و مدیریت بدون برنامه در این بخش جوابگو نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید غیاثی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست مدیریت بحران استانداری مرکزی در اراک، اظهار داشت: کار کردن در حوزه مدیریت بحران نیازمند انگیزه و تلاش فراوان است و در حقیقت فعالیت در این عرصه فرصتی برای خدمت گذاری به مردم و از خودگذشتگی است.

سرپرست مدیریت بحران استانداری مرکزی افزود: مدیریت باری به هر جهت و بی انگیزه در عرصه مدیریت بحران جوابگو نیست و باید بر مبنای مطالعه و برنامه ریزی در این حوزه گام برداریم.

وی بیان کرد: در این زمینه لازم است که سازماندهی و چینش نیروی انسانی و اقدامات لازم، به طور مطلوب و کارا برنامه ریزی شود و تلاش داریم اقدامات اثربخش و مطلوب در دوران مدیران قبلی حوزه بحران استان مرکزی را دنبال کنیم.

در این جلسه همچنین، سعید فرخی، سرپرست سابق مدیریت بحران استانداری مرکزی خاطرنشان ساخت: با وجود مشکلاتی که طی چند سال اخیر در زمینه اعتبارات با آن مواجه بودیم، اما تلاش کردیم اقدامات مطلوب و ثمربخشی را در حوزه مدیریت بحران استان مرکزی به انجام برسانیم.

وی تصریح کرد: نگاه به فعالیت در عرصه مدیریت بحران بایستی به مثابه یک کار خیرخواهانه و انسان دوستانه باشد، اگر این نگاه شکل گیرد می توانیم تلاش لازم را برای نقش آفرینی موثر در این حوزه به کار گیریم.

سرپرست سابق مدیریت بحران استانداری مرکزی ادامه داد: فاصله زیادی تا رسیدن به جایگاه واقعی و توانمندی بالای مدیریت بحران وجود دارد و باید تلاش کنیم به تدریج این فاصله کمتر شود، در این رابطه برنامه ریزی و تعامل و همکاری از اهمیت بسیار برخوردار است.

کد خبر 4299445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha