۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳

رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان:

برداشت جو از سطح یک هزار هکتار مزارع کشاورزی استان سمنان آغاز شد

برداشت جو از سطح یک هزار هکتار مزارع کشاورزی استان سمنان آغاز شد

سمنان- مدیر جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به آغاز برداشت جو از سطح یک هزار هکتار مزارع کشاورزی استان گفت: طبق پیش‌بینی‌ها، برداشت این محصول در دهه اول خرداد به اتمام می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد بعدازظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران، ابراز داشت: سطح زیر کشت محصول جو در سمنان یک هزار و سه هکتار از مزارع را شامل می‌شود.

وی بابیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها برداشت محصول جو در سمنان دهه اول خرداد به اتمام خواهد رسید، افزود: در اولین مرحله حدود ۱۰ هکتار از مزارع جو سمنان برداشت شد.

مبارزه با ملخ در ۳۵۰هکتار از اراضی دامغان

رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه ناظران این سازمان بر برداشت محصولات غله‌ای نظارت دارند، ابراز داشت: این نظارت‌ها در راستای افزایش راندمان تولید و نگه داشت محصول به‌ویژه در غلات صورت می‌گیرد.

میرعماد در خبر دیگری از مبارزه با آفت ملخ در ۱۰ هزار هکتار مزارع دامغان خبر داد و تصریح کرد: در صورت عدم مقابله در زمان مناسب  با آفت، ملخ می‌تواند قحطی و ویرانی به بار آورد لذا تاکنون در سطحی معادل ۳۵۰ هکتار از مزارع، مبارزه با ملخ انجام‌شده است.

وی بابیان اینکه در دامغان سالانه در مناطق کجین دشت، کشت دشت، بقعنه، آب رندان، حسینان، معلمان و غیره علیه آفت ملخ که سطحی معادل ۱۱ هزار هکتار است مبارزه می‌شود، افزود: با توجه به اینکه تعداد پوره های مشاهده‌شده در هر کپسول از تعداد شش به ۴۰ عدد در سال زراعی امسال رسیده است لذا احتمال افزایش این آفت در این شهرستان وجود دارد.

کد مطلب 4302565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha