پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۱:۲۱

در حاشیه بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم ملی هندبال؛

سلطانی فر: هندبال ایران پتانسیل بالایی دارد

سلطانی فر: هندبال ایران پتانسیل بالایی دارد

وزیر وزارت ورزش و جوانان به همراه مسئولان این وزارتخانه و  کمیته ملی المپیک کشورمان عصر امروز از اردوی تیم ملی هندبال بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه بازدیدهای مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته میل المپیک از اردوهای تیم های ملی حاضر در بازیهای آسیایی جاکارتا، عصر امروز سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان و صالحی رئیس کمیته ملی المپیک در تمرین نوبت عصر تیم ملی هندبال بزرگسالان ایران حاضر شدند.

در این بازدید مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، سجادی سرپرست کاروان ایران در بازیهای آسیایی جاکارتا و دیگر اعضای این دو مجموعه حضور داشتند.

در حاشیه این بازدید علیرضا رحیمی رئیس فدراسیون هندبال کشورمان گزارشی از وضعیت اردوها و برنامه ریزی های صورت گرفته برای آماده سازی تیم هندبال به منظور حضور در بازیهای آسیایی ارائه کرد و اظهار داشت که وزارت ورزش همیشه حامی رشته هندبال بوده است. وی گفت: . اگر حمایت‌ های وزارت ورزش نبود ما قطعا در سال گذشته در مسائل مالی به مشکل می ‌خوردیم. با حمایت های شما  بسیاری از مشکلات ما حل شد و من برابر بهترین ‌های تیم ملی هندبال  ایران از شما تشکر می کنم.

در ادامه ،  سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان نیز  ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: هندبال ایران پتانسیل بالایی دارد. این سوال برای من وجود داشت که چرا با این همه لژیونر و توانایی، هندبال ایران هنوز نتوانسته مثل برخی رشته ‌های چون والیبال موفق شود.

وزیر ورزش و جوانان در مورد وضعیت بازیکنان مطرح هندبال نیز گفت: اکنون ما چندین لژیونر توانمند داریم که نشان می دهد پتانسیل هندبال ایران بالاست. مطمئنم با تجربه و توانایی رحیمی هندبال ایران نیز می‌ تواند به جایگاهی که استحقاقش را دارد برسد. فراز و نشیب ‌هایی در هندبال داشتیم اما با بازگشت رحیمی قطعا آینده درخشانی پییش روی هندبال خواهد بود.

وی همچنین پیرامون مشکلات فدراسیون هندبال اظهار کرد: آقای رحیمی در ابتدا که آمد مشکلات زیاد بود و بدهی‌ ها زیاد بود و تصمیم گرفت که برود اما ما اجازه ندادیم و اکنون با تمام توان برای هندبال تلاش می ‌کند.

سلطانی فر خاطرنشان کرد: یقین دارم در جاکارتا موفق می‌ شویم و هندبال ایران طی یک برنامه ۵ تا ۱۰ سال می ‌تواند شرایط خوبی مثل فدراسیون والیبال داشته باشد.

وی در پایان پیرامون حضور سرمربی جدید تیم ملی هندبال نیز گفت: سرمربی جدید با کارنامه است و با توان او می ‌توان تحولی که انتظار داریم را رقم بزند. خدا را شکر همدلی خوبی در فدراسیون وجود دارد و ما به آینده هندبال امیدواریم.

کد خبر 4302816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha