پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵

بازارچه خیریه رمضان در بوستان ائل گلی تبریز دایر می شود

بازارچه خیریه رمضان در بوستان ائل گلی تبریز دایر می شود

تبریز-معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی گفت: بازارچه خیریه رمضان به منظور معرفی تولیدات مددجویان خودکفا شده این کمیته از امشب در بوستان ائل گلی تبریز دایر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، یونس فاتح با بیان اینکه ۳۰ طرح خودکفایی در این بازارچه شرکت خواهند کرد، افزود: پوشاک، پرورش گل، کفش، عرقیات گیاهی، لوازم التحریر و ظروف آشپزخانه در این بازارچه برای فروش عرضه می شود.

وی با دعوت از مردم برای بازدید از بازارچه خیریه، گفت: بازارچه اشتغال با رویکرد عرضه و فروش تولیدات مددجویان خودکفا شده در رده مشاغل خرد و خانگی برپا می شود.

فاتح با تاکید به اینکه اشتغال زایی برای مددجویان می تواند آن‌ها را به نیروهای مولد و کارآفرین تبدیل کند، خاطرنشان کرد: اشتغال پایدار مددجویان زمینه ساز توانمندی خانوارهای تحت حمایت است و سبب خروج آن‌ها از چرخه حمایتی کمیته امداد می شود.

وی با بیان اینکه چنانچه مددجویی طرحی داشته باشد که بتواند برای شماری از بیکاران اشتغال‌زایی کند از محل منابع داخلی امداد تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌ شود، خاطر نشان کرد: جشن خودکفایی ۶۰۰۰ مددجوی کمیته امداد آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.

معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد آذربایجان شرقی، تعداد جامعه مددجویی کمیته امداد استان را ۱۱۴ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۶ هزار نفر در سنین بین ۲۰ تا ۵۰ سال و ۳۰ هزار نفر مستعد اشتغال هستند.

وی اعلام کرد: بازارچه خیریه رمضان در بوستان ائل گلی تبریز از ۵ تا ۱۸ خرداد به مدت دو هفته و در ۳۰ غرفه برپا می شود.

کد خبر 4306592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha