سعید کنعانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به این که جمعیت هلال احمر سازمانی مردم و غیردولتی است، اظهار کرد: هر خدمات و کمک های سازمان جمعیت هلال احمر بر پایه مردم و افکار مردم بوده و یکی از هزاران فعالیت هلال احمر اجرای طرح همای رحمت است.
وی افزود: طرح همای رحمت در ایام شهادت امیرالمومنین (ع) همزمان با سراسر کشور در آذربایجان شرقی و شهرستان اهر نیز برگزار می شود به طوری که طرح همای رحمت هلال احمر اهر سال گذشته به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده بود که از دلایل آن تعداد بسته ها و همبستگی بین ارگان ها در برگزاری این طرح بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی ادامه داد: علی رغم این که قیمت اقلام نسبت به سال گذشته افزایش یافته ولی امسال شاهد افزایش تعداد بسته های غذایی در اهر بودیم و همین امر نشان می دهد که مشارکت خیرین و مردم در اجرای طرح همای رحمت نیز افزایش یافته است.
کنعانی بابیان اینکه بدون این که نامی در میان باشد بسته های غذایی در بین نیازمندان واقعی توزیع می شود، گفت: لذا جا دارد که از مردم فهیم شهرستان اهر از بابت مشارکت در اجرای طرح همای رحمت قدردانی کنم و امیدواریم این حرکت ها که با فرهنگ اسلامی ما اجین است، تداوم یابد.
وی از توزیع بیش از ۱۰ هزار بسته غذایی تحت عنوان طرح همای رحمت بین نیازمندان در استان آذربایجان شرقی خبر داد و یادآور شد: طرح همای رحمت در اغلب شهرستان های استان به ویژه شهرستان های اهر، میانه، شبستر، تبریز و مراغه اجرا می شود در حالی که سال گذشته تعداد بسته های غذایی طرح همای رحمت حدود ۷۰۰۰ بسته بود.
نظر شما