به گزارش خبرنگار مهر ، براساس این تفاهمنامه، شرکت مالزیایی SKS Venture مکلف شده که مطالعات تکمیلی را به منظور انجام و توسعه میادین گازی گلشن و فردوس برای امضای قرارداد نهایی آغاز کند.
میزان گاز درجای مخزن گلشن بیش از 50 تریلیون فوت مکعب برآورد شده و پیش بینی می شود پس از توسعه روزانه بیش از 70 میلیون مترمکعب گاز از این میدان تولید شود .
برآوردهای صورت گرفته از میدان فردوس نیز نشان می دهد که میزان گاز درجای این مخزن بیش از 10 تریلیون فوت مکعب است و پیش بینی می شود پس از توسعه این میدان روزانه بیش از 25 میلیون مترمکعب گاز از این میدان تولید شود .
میدان گازی گلشن در فاصله 180 کیلومتری جنوب شرقی بوشهر و 65 کیلومتری ساحل و میدان گازی فردوس نیز در فاصله 190 کیلومتری جنوب شرقی بوشهر و 85 کیلومتری از ساحل قرار دارد.


نظر شما