پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۷

در جزایر هاوایی؛

تصاویر تبخیر دریاچه با گدازه های آتشفشانی را ببینید

تصاویر تبخیر دریاچه با گدازه های آتشفشانی را ببینید

گدازه های آتشفشانی کوه «کیلائوا» در ۹۰ دقیقه آب دریاچه ای ۴۰۰ ساله در یکی از جزایر هاوایی را تبخیر کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، گدازه های آتشفشان Kilauea در هاوایی بزرگترین دریاچه آب تازه در جزیره Big را تبخیر کرده است.

 مقامات تحقیقات زمین شناسی آمریکا (USGS) در دوم  ژوئن اعلام کردند گدازه های دهانه آتشفشانی ۸» » وارد دریاچه «گرین» شده است.

 در حدود ۹۰ دقیقه جریان گدازه ها  آب کل دریاچه را به نقطه جوش رساند. این درحالی است که عمق این دریاچه در برخی قسمتها به ۶۰ متر می رسد.

جسیکا بال یکی از دانشمندان حوزه آتشفشان شناسی در USGS درباره روند این رویداد می گوید: روز یکشنبه همچنان گدازه های آتشفشانی از یکی از دهانه ها بیرون می آمدند و در نهایت وارد منطقه Vacationland شدند.   گدازه ها حدود ساعت ۱۰ صبح وارد دریاچه شدند و در ساعت ۱:۳۰ دقیقه ظهر آنها تمام دریاچه را پوشانده و آب را تبخیر کرده بودند.

  ساعت ۷ صبح دوشنبه جریان گدازه وارد ساحل Kapoho  شد و حدود ۵۰ متر با اقیانوس فاصله داشت.

 به هرحال گدازه های آتشفشانی به طور کامل دریاچه را پرکرده است. این دریاچه ۴۰۰ سال قدمت داشت.

کد خبر 4318955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha