۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۹:۵۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر خبر داد؛

اعزام ۵۹۵ مبلغ و مبلغه به برنامه‌های دهه کرامت در استان بوشهر

اعزام ۵۹۵ مبلغ و مبلغه به برنامه‌های دهه کرامت در استان بوشهر

بوشهر - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر از اعزام ۵۹۵ مبلغ و مبلغه به برنامه های دهه کرامت در استان خبر داد و گفت: این اعزام‌ها با هدف تبیین معارف اهل بیت عصمت و طهارت انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی صبح شنبه در نشست با فعالان تبلیغی ضمن گرامیداشت دهه کرامت اظهار داشت: ایام دهه کرامت، فرصت ارزشمندی برای گسترش معارف ناب اسلامی و مفاهیم بلند و سازنده است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای تبیین سیره علمی و عملی امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) و ترویج سبک زندگی اهل بیت (ع)نسبت به اعزام مبلغان دینی در استان بوشهر طی دهه کرامت اقدام شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر افزود: به مناسبت دهه کرامت، ۵۹۵ مبلغ و مبلغه در استان به برگزاری سخنرانی و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی خواهند پرداخت.

وی یادآور شد: بنا به اهمیت تبیین معارف الهی و بصیرت افزایی اعزام مبلغ در مناسبت ها می تواند در تقویت بنیه اعتقادی آحاد جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان موثر باشد و در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن جامعه را بیمه کند.

وی گفت: در همین راستا اداره کل تبلیغات اسلامی استان اقدام به اعزام ۵۹۵ مبلغ و مبلغه در راستای تبیین معارف اهل بیت عصمت و طهارت به نقاط مختلف استان در دهه کرامت کرده که از این تعداد ۳۸۵ نفر مبلغ و ۲۱۰ نفر مبلغه هستند.

کد خبر 4352267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha