۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۳۹

معاون اجتماعی انتظامی استان ایلام خبر داد:

غرق شدن ۸ نفر در سدها و رودخانه های ایلام طی سال جاری

غرق شدن ۸ نفر در سدها و رودخانه های ایلام طی سال جاری

ایلام-معاون اجتماعی انتظامی استان ایلام از غرق شدن هشت نفر در سدها و رودخانه های ایلام طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرزاد یاسمی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون متأسفانه تعداد هشت نفر در استان به علت شنا و آب تنی در مکان‌های غیرمجاز جان خود را از دست داده‌اند، گفت: خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند.

وی اظهار داشت: هر ساله با شروع فصل تابستان و گرما تعداد کثیری از جوانان و نوجوانان به شنا و آب تنی روی می آورند که توصیه می شود برای این کار ، هیچ گاه رودخانه ها و سدها را با استخرهای شنا اشتباه نگیرند.

وی با بیان اینکه در مقایسه با پارسال ، تلفات انسانی به علت شنا در مناطق ممنوعه رشد ۶۰ درصدی داشته است، افزود:  آشنایی کامل با اصول و فنون شنا، علت محکمی برای استفاده از این مناطق غیر مجاز نیست چرا که آب پشت سدها دارای سطحی آرام و فریبنده است اما یک جریان شدید زیرین وجود دارد که از دید شناگران پنهان است و  می‌تواند خطرات مرگباری را به وجود آورد.

معاون اجتماعی انتظامی استان ایلام در پایان گفت:  عواملی همچون کاهش هزینه بلیط استخر ها در استان ، نصب و توجه جدی به علائم هشداری شنا ممنوع ، نصب حفاظ و نرده کشی در محیط پیرامونی سدها، اطلاع‌رسانی در خصوص پیامد های شنا در مناطق غیر مجاز ، می تواند از علل پیشگیری از این تفریح مرگبار باشد.

گفتنی است  روز گذشته نیز یک نفر دیگر در محدوده آبشاراِما شهرستان ملکشاهی به علت شنا در مناطق ممنوعه و غیرمجاز جان خود را از دست داد.

کد مطلب 4352916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha