پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۶

سخنگوی شورای شهر همدان خبر داد:

ارائه تخفیف ویژه صدور پروانه ساختمانی در مناطق توانمندسازی همدان

ارائه تخفیف ویژه صدور پروانه ساختمانی در مناطق توانمندسازی همدان

همدان - سخنگوی شورای شهر همدان از مصوبه ارائه تخفیف ویژه عوارض صدور پروانه ساختمانی در مناطق توانمندسازی شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران گردان پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه صحن شورا در جمع خبرنگاران افزود: شورای شهر در خصوص عوارض صدور پروانه ساختمانی برای مناطق توانمندسازی شهر همدان در راستای کالبد بافت و به منظور حمایت از ساخت و ساز مجاز و اصولی و ترغیب و تشویق شهروندان پیشنهاداتی را ارائه و مصوب کرد.

گردان با بیان اینکه در این مصوبه تعرفه اصلاحی پیشنهادی برای مناطقی که محدوده آنها در نقشه ممهور به مهر شورای شهر همدان مشخص شده اعمال می شود، اضافه کرد: مناطق مورد نظر شامل خضر، مجیدآباد، سیلو و ۱۲ متری سیلو، کوی شمسعلی، شهرک صادقیه، کوی محمدیه، ۱۲ متری رضوان، پرسی گاز، کوی جنت، شهرک ولیعصر عج،  حصار شهید مطهری، حصار امام خمینی (ره)، دره مرادبیگ، منوچهری، چرم  سازی، بالای نایب احمد، کوی کوثر، مزدقینه، اسلامشهر، دیزج، ۲۰ متری مفتح(قانطور) است.

وی در این خصوص توضیح داد: این مصوبه عوارض پروانه ساختمانی برای املاک مسکونی تا ۲.۵ طبقه ساختمان (۳ سقف تا تراکم مجاز بر اساس ضوابط شهرسازی) مشمول نمی شود و بالاتر از ۲و۵ طبقه (از طبقه سوم) بر اساس مندرجات ماده ۱۴ تعرفه سال ۹۷ محاسبه می شود.

سخنگوی شورای شهر همدان با بیان اینکه  برای سابقه دار کردن املاک واقع در مناطق یاد شده برای ساختمانهای تا ۲.۵ طبقه برابر ۱ps و ساختمانهای بالای ۲.۵ طبقه برابر ۵ps محاسبه و وصول می شود، اظهار کرد: طبق این مصوبه عوارض پروانه ساختمانی تجاری در این مناطق باید برابر مندرجات ماده ۱۵ تعرفه عوارضی مصوب سال ۹۷ محاسبه و وصول و حداقل مساحت پارکینگ برای واحدهای مسکونی ۱۲.۵ متر مربع و برای واحدهای تجاری برابر ضوابط شهرسازی لحاظ شود.

گردان اضافه کرد: همچنین طبق این مصوبه املاک مسکونی واقع در معابر بلوارهای ۳۵ متری و بالاتر مناطق توانمندسازی تا یک پلاک مشرف به معبر مشمول محدوده مناطق مطرح شده نمی شود و مطابق مندرجات ماده ۱۴ تعرفه سال ۹۷ محاسبه و وصول می شود و برای تمامی املاکی در مسیر واقع شده اند لحاظ کردن تمامی تخفیفات و اجرای تعریض منوط به انعقاد قرارداد صلح و تهاتر قسمت مسیری با پروانه ساختمانی است.

وی اضافه کرد: در زمان صدور پروانه ساختمانی برای املاک واقع در محدوده مناطق توانمندسازی عنوان شده بهای خدمات به منظور ایجاد فضای سبز برای هر پلاک ثبتی معادل ۵۰ درصد جدول عوارض محاسبه می شود.

کد خبر 4359935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha