پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱

دلیل نشست فوق العاده هیات‌مدیره پرسپولیس چه بود؟

دلیل نشست فوق العاده هیات‌مدیره پرسپولیس چه بود؟

هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در آستانه بازی با استقلال خوزستان نشست فوق العاده ای را تشکیل داد که در نوع خود جالب توجه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسات هفتگی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس معمولا روزهای دوشنبه در ساختمان این باشگاه برگزار می شود. اما فوت مادر همسر حمیدرضا گرشاسبی سبب شد تا سرپرست باشگاه پرسپولیس به اهواز سفر کند و جلسه هفتگی آنها با تاخیری چندروزه و در آستانه بازی با استقلال خوزستان بطور فوق العاده برگزار شود.

نشستی که تصمیمات مهمی را در پی داشت و مدیران پرسپولیس تصمیم به رسانه ای کردن بخشی از تصمیمات خود گرفتند.

باشگاه پرسپولیس که به تازگی توانسته است بیش از ۹۵ درصد از قراردادهای فصل گذشته بازیکنان خود را پرداخت کند هیچگونه وجهی را بابت قراردادهای فصل جاری به بازیکنان و کادرفنی خود پرداخت نکرده است.

مدافع عنوان قهرمانی در حالی با مشکل مالی دست و پنجه نرم می کند که قرارداد  اسپانسر اصلی خود را نیز تمدید کرده است و  در چند ماه گذشته نیز پول هنگفتی بابت طلب بازیکنان خارجی پرداخت نکرده است.

پرسپولیس در حالی امشب سومین بازی خود در هجدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان را برگزار می کند که صدای اعتراض بازیکنان این تیم به دلیل بی پولی به گوش می رسید.

از این رو هیات مدیره پرسپولیس در نشست فوق العاده چهارشنبه گذشته تصویب کرد تا قسط اول از قراردادهای فصل جاری اعضای تیم تا یکشنبه هفته آینده پرداخت شود. خبری که بلافاصله رسانه ای هم شد تا به گوش بازیکنان پرسپولیس برسد و آنها برا انجام مصاحبه درباره مشکلات مالی عجله نکنند و وعده پول دریافت کنند.

مدیران پرسپولیس برای اینکه مقابل هرگونه حاشیه احتمالی را بگیرند چنین جلسه ای را برگزار کردند تا مانع از برهم خوردن تمرکز سرخپوشان در آستانه بازی با الدحیل قطر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شوند.

کد خبر 4370208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha