پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱

سرقت میلیاردی از انبار شرکت توزیع کننده لوازم خانگی

سرقت میلیاردی از انبار شرکت توزیع کننده لوازم خانگی

رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری دو کارمند یکی از شرکت های توزیع کننده لوازم خانگی خبر داد که بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کلاهبرداری کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کرم یوسف وند در توضیح این خبر گفت: پرونده ای از کلانتری ۱۶۸ سیزده آبان به دادخواهی نماینده حقوقی شرکت .... به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واصل شد که طی آن شاکی پرونده مدعی بود که دو نفر از کارکنان شرکت با سوء استفاده از عدم نظارت مستقیم در خصوص کالاهای داخل یکی از انبارهای شرکت ، لوازم خانگی عودت شده از شهرستان ها را به دفتر مرکزی شرکت در تهران واصل نکرده و در ادامه اقدام به فروش آنها در سطح بازار کردند .

با آغاز رسیدگی به پرونده ، کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با شناسایی مخفیگاه یکی از متهمین به نام فرشاد وی را دستگیر و به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند ؛ فرشاد در همان تحقیقات اولیه صراحتا به همدستی همکار خود به نام جواد اعتراف کرد و عنوان کرد که تمامی سرقت ها را به کمک جواد انجام داده است ؛ در ادامه جواد نیز پس از شناسایی مخفیگاهش دستگیر و در تحقیقات پلیسی صراحتا به فروش اموال شرکت در طول هشت ماه گذشته اعتراف کرد . جواد در اعترافاتش به کارآگاهان گفت :از حدود هشت ماه قبل تاکنون با همراهی فرشاد اقدام به سرقت از شرکت نموده ؛ برخی از لوازم را به مصرف شخصی رسانده و الباقی را در بازارهای سطح شهر تهران به فروش رساندیم .

سرهنگ کارآگاه کرم یوسف وند ، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : با بررسی بعمل آمده ، ارزش واقعی کالاهای سرقت شده بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام شده و متهمین با قرار قانونی در اختیار مقام محترم قرار گرفتند .

کد خبر 4384240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha