به گزارش خبرنگار مهر، میرشمس مومنی زاده بعدازظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از تعاونی های برتر که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان انزلی برگزار شد، اظهارکرد: ساختار اقتصاد جمهوری اسلامی به سه رکن دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است.
وی با اشاره به اولویت های سیاستگذاری اقتصادی در کشور، افزود: نقش تعاون گران در رونق اقتصادی جامعه غیرقابل انکار بوده و باید به کیفیت و کارایی تعاونی ها توجه بیشتری شود.
فرماندار انزلی به محدودیت ها، موانع و مشکلات تعاونی ها اشاره و تصریح کرد: با وجود همه محدودیت ها در منابع، تسهیلات خوبی به تعاونی ها اختصاص داده شده و باید با خرد جمعی و انباشت سرمایه و همکاری در راستای رونق تعاونی ها از بانک ها و فعالان اقتصادی و دستگاه های اجرایی برای کمک بیشتر به مردم استفاده شود.
پرداخت ۱۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات روستایی
در ادامه این مراسم رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی انزلی با اشاره به تشکیل ۸ تعاونی و ثبت ۶ تعاونی از این میان، اظهارکرد: ۱۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات روستایی به روستاییان شهرستان انزلی پرداخت شده است.
عبدالمجید جوانبخت با بیان اینکه ۲۰۸ تعاونی فعال در شهرستان انزلی وجود دارد، تاکید کرد: در حال حاضر برای بیش از ۵ هزار نفر در این تعاونی ها اشتغالزایی شده است.
وی یادآورشد: تشکیل تعاونی های روستایی و تعاونی های خانوادگی باید رونق یابد و بر این اساس در سال ۹۶ به بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ نفر آموزش داده شده است.
نظر شما