به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین نیک مرد ظهر شنبه در کمیته هماهنگی دستگاه های ذیربط برای کاهش نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان بیان کرد: از ابتدای سال جاری، ۷۶ فقره تصادف فوتی در محورهای استان رخ داده است.
وی با بیان اینکه در پنج ماهه سال گذشته ۹۹ نفر در حوادث جاده ای جان باخته اند، اظهار کرد: تصادفات جاده ای در مدت مشابه سال جاری ۹۲ کشته به جای گذاشته است.
سرهنگ نیک مرد با بیان اینکه نسبت به سال گذشته در تصادفات جرحی ۱۳۳ حادثه با ۱۸ درصد افزایش داشته ایم، گفت: همچنین تعداد مجروح با ۲۱۸ نفر معادل ۱۷ درصد افزایش داشته ایم.
جانشین پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه افزایش تصادفات جرحی به محور شرق بر می گردد، افزود: دوربین های ثبت تخلف در محورهای مواصلاتی نصب شده اما برخی از آن ها سرعت متوسط را به خوبی ثبت نمی کنند.
سرهنگ نیک مرد با بیان اینکه شدت حادثه نشان دهنده سرعت غیر مجاز است، افزود: محور طبس- یزد به شدت نیازمند نصب دوربین ثبت سرعت است.
وی بیان کرد: به دلیل شدت گرمای روزانه و تاریکی زیاد در شب، امکان استقرار پلیس در این محور وجود نداشته و رانندگان از سرعت بالایی برخوردارند که حوادثی را به دنبال دارد.
سرهنگ نیک مرد ادامه داد: همچنین محور قاین- زیرکوه و سه راهه روم به سمت آفریز نیازمند نصب دوربین ثبت تخلف هستند.
حذف ۱۲ نقطه پرحادثه در استان
جانشین پلیس راه خراسان جنوبی ایمنی وسایل نقلیه را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: اکثر متوفیان به دستگاه هایی برمی گردد که ایمنی پایینی دارند.
وی بیان کرد: ۲۷ نقطه اولویت دار حادثه در خراسان جنوبی وجود داشته که از این میزان ۱۲ نقطه حذف شده است.
سرهنگ نیک مرد با بیان اینکه خراسان جنوبی روستاهای زیادی دارد اما امکانات پلیس محدود است، گفت: تصادفات راه های روستایی آمار بالایی دارد.
جانشین پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه به طور میانگین ۴۸ درصد تصادفات در راه های روستایی و ۵۲ درصد در راه های فرعی رخ می دهد، افزود: همچنین موتورسیکلت ها با ۲۴ درصد و تریلی با ۹ درصد عاملین مقصر در تصادفات هستند.


نظر شما