مدير اجرايي نهمين نمايشگاه بين المللي ماشين آلات نساجي و چرم در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب هدف از برگزاري اين نمايشگاه را برقراري ارتباط صنعتگران ايراني و خارجي و معرفي ماشين آلات و تكنولوژي صنعتي جديد به توليد كنندگان و صنعتگران در اين رشته عنوان كرد .
مجيد مومنيان تعداد شركت كنندگان اين نمايشگاه را حدود 110 شركت داخلي و خارجي ذكر كرد و افزود : بيش از 30 شركت خارجي و 80 شركت داخلي در اين نمايشگاه حضور دارند .
وي فضاي مفيد نمايشگاه را حدود سه هزار متر مربع بيان كرد و افزود: اين نمايشگاه بيست و چهارم آذرماه با حضور وزير صنايع و معادن افتتاح مي شود .
مونيان برگزاري نشستهاي تخصصي و فني و صنعتي با موضوع معرفي ماشين آلات نساجي و چرم را از برنامه هاي جانبي اين نمايشگاه بيان كرد .
وي حضور گسترده تر شركتهاي خارجي را در نمايشگاه امسال از تفاوتهاي عمده نمايشگاه نهم در مقايسه با سال گذشنه ذكر كرد و افزود: اين نمايشگاه از 24 تا 28 آذر ماه سال جاري در تهران برپا خواهد بود.
مدير نمايشگاه بين المللي ماشين آلات نساجي و چرم در گفت و گو با مهر:
نهمين نمايشگاه بين المللي ماشين آلات نساجي و چرم 24 آذر ماه در تهران گشايش مي يابد
نهمين نمايشگاه بين المللي ماشين آلات نساجي و چرم دوشنبه اين هفته 24 آذر ماه با حضور بيش از 110 شركت داخلي و خارجي در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي تهران افتتاح مي شود .
کد خبر 44093


نظر شما