به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ نوذر مرادی ظهر پنج شنبه به مناسبت هفته ناجا در جمع خبرنگاران و در محل ستاد فرماندهی هنگ مرزی آستارا، اظهار کرد: با اعتباراتی که در اختیار مرزبانی آستارا در سال جاری قرار گرفته ۳ کیلومتر از نوار مرزی آستارا در داخل شهر که دارای یک انسداد قدیمی و همچنین قسمتی نیز فاقد انسداد بود، تقویت شد.
وی با بیان اینکه ۳۰۰ متر از انسداد و مقاوم سازی مرز آستارا از دیگر اقدامات مرزبانی این شهر در سال جاری بود، گفت: انسداد مرزی در ممانعت از ورود و خروج کالاهای قاچاق از مرز، تردد غیر مجاز مرزی و همچنین تردد حیوانات کشاورزان و دامپروران مرزنشین آستارایی اهمیت دارد .
مرادی تصریح کرد: وحدت مرزنشینان و تعامل آن ها با مرزبانان سبب تثبیت امنیت در مرزهای این منطقه شده است.
فرمانده هنگ مرزی آستارا شعار امسال هفته ناجا در حوزه مرزبانی را «مرزبان مقتدر، امین مردم» عنوان کرد و گفت: دیدار با خانواده شهدا، برگزاری مسابقات بومی و محلی بین مرزنشینان، حضور در مدارس و مساجد، دیدار با مرزنشینان، صبحگاه مشترک نیروهای مسلح، ویزیت رایگان در روستاهای مرزی و غبار روبی مزار شهدا از جمله برنامه های هفته ناجا در شهرستان مرزی آستارا است.
وی با اشاره به ضرورت ادامه دیواره سازی رودخانه مرزی آستارا چای، گفت: یک هزار و ۷۶۰ متر تاکنون دیواره سازی شده است و ۶۰۰ متر آن نیز از پل ریلی به سمت پایین مرز، با موافقت دو کشور بررسی شده و به زودی عملیاتی خواهد شد.
استان گیلان در مناطق شمالی و در حوزه استحفاظی شهرستان مرزی بندرآستارا بابخش های وسیعی از مناطق جنوبی جمهوری آذربایجان هم مرز است. طول مرز خشکی کشورمان در استان گیلان(شهرستان آستارا) ۳۸.۵ کیلومتر است.
نظر شما