پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

در حمله به کرانه باختری اتفاق افتاد؛

بازداشت شماری از نزدیکان عامل عملیات مقاومتی «رام الله»

بازداشت شماری از نزدیکان عامل عملیات مقاومتی «رام الله»

نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به مناطق مختلف کرانه باختری شماری از نزدیکان عامل عملیات مقاومتی اخیر در رام الله را بازداشت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه اقدامات خصمانه خود به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند.

بر اساس این گزارش، در این حمله وحشیانه، صهیونیستها به منازل فلسطینیان در مناطق مختلف کرانه باختری هجوم بردند.

شاهدان عینی اعلام کردند که نظامیان صهیونیست در این حمله شماری از نزدیکان عامل عملیات مقاومتی رام الله را بازداشت کردند.

گفتنی است، روز گذشته یک جوان فلسطینی در یک عملیات مقاومتی دو صهیونیست را به هلاکت رسانده و یک نفر دیگر را به شدت زخمی کرد و خود نیز توانست از دست نیروهای صهیونیست بگریزد.

کد خبر 4423890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha