۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۹:۳۴

مرکز سنجش اعلام کرد؛

آزمون مجدد برای مردودین دستیاری در رشته های زنان و روانپزشکی

آزمون مجدد برای مردودین دستیاری در رشته های زنان و روانپزشکی

برای مردودین مصاحبه دو رشته زنان زایمان و روانپزشکی در چهل و پنجمین دوره آزمون دستیاری آزمون مجدد مصاحبه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دستیاران مردود شده در چهل و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در رشته های «زنان و زایمان» و «روانپزشکی» می توانند در آزمون مجدد شرکت کنند.

آزمون مصاحبه مجدد رشته روانپزشکی در روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۹۷ راس ساعت ۱۱ صبح در محل دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی در وزارت بهداشت برگزار می شود.

همچنین آزمون مصاحبه مجدد در رشته زنان و زایمان در روز شنبه ۲۱ مهرماه ۹۷ راس ساعت ۸ صبح در محل دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی در وزارت بهداشت برگزار خواهد شد. 

مردودینی که تمایلی به شرکت در آزمون مجدد را نداشته باشند به منزله مردودی حساب می شوند (انصراف به حساب نمی آید).

مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرده است داوطلبانی که در انتخاب رشته محل بعدی قبول شده و ثبت نام کرده اند نیازی به این آزمون ندارند.

کد خبر 4423945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha