به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر ظهر شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر ظرفیت بالایی در حوزه اقتصادی دارد و باید از این ظرفیتها به خوبی استفاده شود.
مجید خورشیدی با اشاره به اهمیت بسیار بالای ارائه خدمات بیمهای و درمانی، بیان کرد: توسعه خدمات در بخش بیمهای و خدمات درمانی یکی از خواستههای مردم است که باید در این راستا اقدامات لازم انجام شود.
وی با تشریح خدمات مطلوب تامین اجتماعی در سطح کشور اضافه کرد: بخش خدمات تامین اجتماعی کشور در شرایط مطلوب است تا جایی که در بین ۱۸۸ کشور در مرحله متوسط قرار داریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر خاطرنشان کرد: در مجموع با توجه به شرایط اعمال تحریم های ناجوانمردانه علیه نظام جمهوری اسلامی تامین اجتماعی در شرایطی خوب است.
دراین مراسم عبدالله شیرکوند به عنوان مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر معرفی و از خدمات یونس خسروانی در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی شد.


نظر شما