پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۲

فرماندار بیرجند:

پدافند غیرعامل موثرترین روش مقابله باجنگ نرم/آموزش ها افزایش یابد

پدافند غیرعامل موثرترین روش مقابله باجنگ نرم/آموزش ها افزایش یابد

بیرجند- فرماندار بیرجند گفت:پدافند غیرعامل موثرترین روش مقابله در جنگ نرم دشمن است که باید در این راستا آموزش ها در مدارس افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ناصری پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه برنامه ریزی ستاد نکوداشت هفته پدافند غیر عامل استان با بیان اینکه در حوزه سایبری دچار آسیب هستیم، اظهار کرد: علی رغم همه هشدارها، کلاهبرداری های تلفنی ادامه دارد.

وی با اشاره به برنامه های پیش بینی شده برای هفته پدافند غیرعامل بیان کرد: نشست کتابخوانی پدافند غیرعامل و رزمایش سایبری کتابخانه ها از جمله برنامه های پیش بینی شده است.

ناصری برنامه های ترویج پدافند غیرعامل برای کودکان در کتابخانه ها را از دیگر برنامه های قابل اجرا دانست و افزود: باید همایش آموزشی در حوزه تهدیدات سایبری برگزار شود.

فرماندار قاین هم در این جلسه بیان کرد: پدافند غیرعامل موثرترین روش مقابله در جنگ نرم دشمن است که باید در این راستا آموزش ها در مدارس افزایش یابد.

محمد کریمی با اشاره به جنگ سایبری دشمن بیان کرد: در جنگ کنونی قشر جوان و نوجوان بیش از دیگر اقشار مورد هدف دشمن هستند.

وی با بیان اینکه آموزش های سایبری تنها در حد گفت و گو نباشد، اظهار کرد: بزرگ ترین ضعفی که در جنگ کنونی داریم این است که درک درستی از وضعیت موجود نداریم.

کد خبر 4432932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha