سرهنگ اسماعیل جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در پی استمرار اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی که با هدف ناامن کردن محلات جرم خیز، پاکسازی نقاط آلوده و افزایش احساس امنیت در بین شهروندان انجام می شود، یگان های انتظامی شهرستان اسدآباد با بهره گیری از توان و امکانات موجود به اجرای طرح های مربوطه پرداختند.
وی افزود: در اجرای این طرح ها، علاوه بر جمع آوری تعدادی اقلام ضد فرهنگی، مقادیری انواع مواد مخدر کشف، ۲۱ نفر معتاد و خرده فروش مواد مخدر، ۳۰ نفرجلبی، ۱۴ نفر سارق منزل، مغازه، اماکن خصوصی، کابل و سیم برق و قطعات داخل خودرو دستگیر و ۱۴ فقره سرقت کشف و همچنین ۳۶ دستگاه وسائط نقلیه مزاحم و متخلف نیز توقیف و روانه پارکینگ شد.
کشف بیش از ۲۰۰ هزار نخ سیگار قاچاق
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد همچنین از کشف ۲۸۷ هزار و ۲۰۰ نخ سیگار قاچاق در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ اسماعیل جمشیدی در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی در انبار منزلش در شهرستان اسدآباد اقدام به نگهداری سیگار خارجی و قاچاق می کند، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: پس از اطمینان از صحت موضوع و اخذ مجوز قضایی، ۴ اکیپ از ماموران انتظامی و دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان در بازرسی از منزل نامبرده ۲۸۷ هزار و ۲۰۰ نخ انواع سیگار خارجی و قاچاق به ارزش ۸۵۰ میلیون را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد با اشاره به اینکه یک نفر متهم در این خصوص به مرجع قضایی معرفی شد از شهروندان خواست: موارد مشکوک را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد با قدردانی از همکاری خوب شهروندان با پلیس در راستای اجرای طرح های انتظامی، خواستار استمرار تعامل و همکاری مردم شد.


نظر شما