پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۰۴

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین:

شرکت گاز استان قزوین در فصل سرما آماده خدمات رسانی است

شرکت گاز استان قزوین در فصل سرما آماده خدمات رسانی است

قزوین- مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین گفت: به منظور تأمین گاز پایدار، مستمر برای مشترکین، در آستانه فصل سرما برنامه ریزی لازم برای تعمیرات و بازدیدهای دوره ای از تاسیسات گازی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل مفرد بوشهری با تاکید بر آمادگی همه کارکنان به ویژه کارکنان بهره برداری در ارائه خدمات به موقع در فصل سرد اظهار کرد: بازدید و بررسی تأسیسات از جمله ایستگاه های گاز، خطوط شبکه و شیرهای گاز در اولویت کاری واحدهای بهره برداری در ۶ ماهه ابتدایی امسال قرار داشته است که خوشبختانه به نحو مطلوب انجام شده است و همچنین برگزاری مانورهای مختلف به صورت منظم به منظور شناسایی نقاط ضعف انجام می شود تا نیروهای امداد شرکت آمادگی لازم برای مواجهه با حوادث غیر مترقبه را داشته باشند.

وی افزود: نیروهای امداد شرکت گاز استان قزوین به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به مشترکین هستند و مردم استان در صورت مواجهه با هرگونه قطع گاز، آسیب دیدگی تاسیسات گاز شهری و هرگونه حادثه مرتبط با گاز در هر ساعتی از شبانه روز می توانند با شماره ۱۹۴ تماس بگیرند تا نیروهای امداد در حداقل زمان ممکن برای رفع موارد احتمالی در محل حاضر شوند.  

مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین همچنین با اشاره به نزدیک بودن فصل سرما و افزایش قابل توجه مصرف گاز در بخش خانگی گفت: درخواست ما از مشترکین عزیز مدیریت مصرف است و مدیریت مصرف به معنی درست و به اندازه مصرف کردن انرژی است که اولین منفعت آن پرداخت هزینه های کمتر و کمک به اقتصاد خانواده است. وی اظهار امیدواری کرد با همراهی مردم عزیز استان سال جاری را با استمرا کامل فرایند گازرسانی به بخش های مختلف خانگی، صنعتی و تجاری سپری کنیم.

کد خبر 4435668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha