۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۵۱

فرماندار رامسر:

حضور جوانان رامسر در مسابقات ورزشی ملی و استانی پررنگ است

حضور جوانان رامسر در مسابقات ورزشی ملی و استانی پررنگ است

رامسر - فرماندار رامسر اظهار کرد: ورزش یکی از جایگاه هایی است که طرفداران زیادی دارد و جوانان در مسابقات ورزشی در سطح شهرستانی، استانی و ملی حضور پررنگ دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آزاد ظهر شنبه در جلسه معارفه مسئولان انجمن های ورزشی کارگری در شهرستان گفت: شهرستان رامسر در حوزه ورزش فعال بوده و با جوانان مستعد دارای ظرفیت های خوبی در این بخش است.

آزاد با بیان اینکه در انتخاب افراد و روسای هیئت های ورزشی شایستگی افراد مورد توجه قرار گیرد گفت: راه نجات کشور در حوزه های مختلف کنار گذاشتن حب و بغض است.

وی با اشاره به اینکه انتخابی که همراه با لابی گری و رانت باشد در کوتاه مدت اثرات بدی به همراه خواهد داشت تصریح کرد: در انتصاب مدیران به دور از حب و بغض عمل میکنم و توانمندی فرد و رضای خدا در اولویت است.

وی خاطر نشان کرد: انجمن ورزشی کارگری به عنوان یک ظرفیت برای این شهر بوده که نیازمند مدیریت در راستای حفظ و پیشرفت آن است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رامسر اظهار کرد: تشکیل انجمن های ورزشی کارگری ظرفیتی برای پیشبرد اهداف ورزش بوده و موازی کاری با هیئت های ورزشی شهرستان نیست.

نیما علی رمجی با تبریک هفته تربیت بدنی به خانواده ورزش گفت: ورزش سبب شادابی و سلامتی و پشتوانه خوبی برای یک فرد در زندگی است.

وی افزود: هیئت های ورزشی به عنوان بازوهای اداره ورزش و جوانان جهت پیشبرد اهداف ورزشی بوده تا با استفاده از ظرفیت هیئتهای ورزشی و جوانان به اهداف دست یافت و انجمن های کارگری در مسیر همسو با هیئت ها حرکت کنند.

کد خبر 4442797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha