حضور ۲۵ مرکز رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی در فن بازار ملی سلامت

حضور ۲۵ مرکز رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی در فن بازار ملی سلامت

۲۵ مرکز رشد از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در چهارمین فن بازار ملی سلامت شرکت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رضا فریدی مجیدی - دبیر اجرایی چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت در نشست مشترک کمیته اجرایی فن بازار با نمایندگان صندوق‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و کارگزاران گفت: چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت ۲۰ و ۲۱ آبان ۹۷ برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف این است که دستاوردهای دانشگاهی به سمت نیاز جامعه و صنعت برود. قطعاً در این مسیر به کمک صندوق‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و کارگزاران نیاز داریم. ۲۵ مرکز رشد از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بخش فن بازار شرکت خواهند کرد.

دکتر محمدرضا منظم مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به برگزاری چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت گفت: این همایش فرصتی است که همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز رشد باهم ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: حضور فناوران در کنار دانشگاه به پژوهش‌ها جهت می‌دهد؛ اگر ببینیم طرح‌های دانشگاهی از سوی فن بازار حمایت می شود به این معنی است که این طرح‌ها در بازار دارای اهمیت هستند و برای دانشگاه مهم است که بداند در مسیر تحقیقات باید به چه سمت باشد تا در راستای فناوری‌های مورد نیاز جامعه هدایت شود.

مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: اولین کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان که شامل ۱۴ شرکت دانش‌بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران است و به نظر می‌آید که صندوق های نوآوری می توانند در حوزه سلامت تعامل زیادی باهم داشته باشند. 

در ادامه نمایندگان صندوق‌ها و کارگزاران در سه محور حمایت مالی ایده‌ها، دفتر انتقال تکنولوژی و بازار بین‌الملل، نظرات خود را در مورد نحوه تعامل و همکاری در همایش و فن بازار مطرح کردند.

کد مطلب 4442933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha