به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم شهابی در جلسه پیشرفت فیزیکی پروژه ها که با حضور معاونین ومدیران این شرکت برگزار شد با اشاره به طلب ۱۶۹ میلیارد تومانی از مشترکان بیان کرد: با توجه به هجمه های سیاسی اخیر، همه ما مسوولین شرکت موظفیم فرآیند خدمت رسانی و برق رسانی به مردم شریف مازندران به خصوص مناطق محروم و کوهستانی و صعب العبور را تسهیل کنیم تا رضایت مندی مردم عزیز استان بیشتر حاصل شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران در ادامه بیان داشت: با توجه به تحریم های ظالمانه اعمال شده و وضعیت بحرانی اقتصاد کشور عزیزمان، تمام همتمان را با تدبیر مدبرانه برای خدمت رسانی بکار ببریم تا با موفقیت این بحران را پشت سر بگذاریم.
شهابی با اشاره به طلب ۲۷ میلیارد تومانی توزیع برق مازندران از بخش صنعت، گفت:طلب مشترکین در بخش کشاورزی ۲۳ میلیارد و دویست میلیون تومان در بخش عمومی ۲۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، سایر مصارف ۳۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان و در بخش مشترکین آزاد یک میلیارد تومان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران پرداخت به موقع و غیرحضوری صورتحسابهای برق مصرفی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بر اساس قانون هدفمندی یارانه ها ، درآمد حاصل از فروش انرژی برق به عنوان یکی از حامل های مهم انرژی از منابع تامین پرداخت یارانه ها محسوب می گردد و شرکتهای توزیع برق به نمایندگی وزارت نیرو در وهله اول موظف به وصول بهای برق و انتقال وجوه حاصل از ان به خزانه است.
نظر شما