پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۳۴

امام جمعه زاهدان:

تسخیر سفارت آمریکا واکنشی به خباثت های این دولت استعمارگر بود

تسخیر سفارت آمریکا واکنشی به خباثت های این دولت استعمارگر بود

زاهدان - امام جمعه زاهدان گفت: اقدام دانشجویان در تسخیر سفارت آمریکا واکنشی به خباثت های این دولت استعمارگر بود که جلوی بسیاری از دسیسه ها و توطئه ها را گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌ الله عباسعلی سلیمانی در خطبه های نماز جمعه این هفته زاهدان با عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ماه صفر اظهار داشت: در روز اربعین مسلمانان عظیم ترین مراسم سوگواری را در کشورها و شهرهای مختلف به یاد عاشورای حسینی برپا کردند و در شهر کربلا نیز عزاداری اربعین حسینی با عظمت و شکوه خاصی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین یکی از بزرگترین اجتماعات بشری است، گفت: اساساً اهمیت زیارت اربعین به این دلیل است که در این روز با تدبیر الهی یاد نهضت حسینی و یاد خاندان پیامبر اکرم (ص) برای همیشه در تاریخ جاودانه شد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پیاده روی اربعین به نوعی مانور قدرت مسلمانان است، ادامه داد: هیچ قدرتی توان مقابله با این اتحاد را ندارد زیرا دشمنان زمانی که این حضور میلیونی و گسترده را می‌بیند ترس و وحشت در دلشان ایجاد می شود.

 وی گفت: همچنین باید از همه زائرین و خدام ابا عبدالله الحسین (ع) و همه کسانی که در این راه زحمت کشیدند و با حضور میلیونی خود آن هم در حساس ترین زمان ممکن خودشان را به راهپیمایی اربعین رساندند و دشمنان را ناامید کردند، تشکر کرد.

امام جمعه زاهدان ضمن تشکر از تمامی دستگاه های اجرایی، مراجع، نیروهای مسلح و دولت‌های عراق و ایران که تمامی امکانات لازم را برای این گردهمایی عظیم فراهم کردند، بیان داشت: در این راهپیمایی و اجتماع عظیم ملت و دولت عراق با تمام امکانات خود بسیج شدند و همه چیز خود را وقف خدمت رسانی به زائران کردند.

وی تصریح کرد: اکنون که به لطف خداوند روابط دو کشور همسایه ایران و عراق وارد مرحله جدیدی شده و راه کربلا به سوی علاقه‌مندان باز شده است و مردم عراق نیز عاشقانه به زائران خدمت می‌کنند، ملت و دولت ایران اسلامی نیز باید از تلاش‌های خالصانه دولت و ملت عراق تشکر و قدردانی کنند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از خطبه ها اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما قصه‌های ناگفته بسیاری دارد که یوم الله ۱۳ آبان یکی از این رخداد های مهم تاریخ انقلاب است که ابعاد مختلف آن باید برای نسل جوان تبیین شود.

وی افزود: روز ۱۳ آبان که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شده است یادآور ۳ واقعه مهم در تاریخ انقلاب اسلامی است که یکی تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در ۱۳ آبان سال ۴۳، دیگری شهادت و زخمی شدن تعدادی از دانش‌آموزان در ۱۳ آبان سال ۵۷ و همچنین تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان سال ۵۸ است.

آیت الله سلیمانی گفت: عمال رژیم ستم شاهی در سال ۴۳ امام را تبعید کردند تا بتوانند جلوی درخشش او و آرمان های انقلاب را بگیرند، اما به هیچ عنوان نتوانستند مردم را از امام و امام را از مردم جدا کنند و روسیاهی اش برای آن ها و حامیانشان باقی ماند.

وی ادامه داد: حادثه ۱۳ آبان سال ۵۷ نیز پس از حادثه ۱۷ شهریور آن سال، دومین کشتار عمده نظام شاهنشاهی بود که ابعاد آن حادثه هم چنان گسترده بود که فردای آن روز کابینه دولت وقت بلافاصله سقوط کرد.

امام جمعه زاهدان بیان داشت: تسخیر سفارت آمریکا در سال ۵۸ نیز در حالی رخ داد که تنها ۹ ماه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذشت و در جریان اشغال سفارت دانشجویان پیرو خط امام توانستند حدود ۷۰ سند محرمانه که نشان دهنده خباثت های دولت آمریکا علیه ملت ایران بود را فاش کنند.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) از این اقدام دانشجویان به عنوان انقلاب دوم یاد کردند، تصریح کرد: حرکت دانشجویان تداوم حرکتی بود که از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ آغاز شده و در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسیده بود اما انقلاب اسلامی نمی‌توانست بدون خشکاندن ریشه‌های استعمار به حیات خود ادامه دهد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تسخیر لانه جاسوسی بسیاری از توطئه‌های دشمن را نقش بر آب کرد، گفت: دولت آمریکا در طول تاریخ دسیسه های بسیاری برعلیه مردم ایران برنامه ریزی کرده است که کودتای ۲۸ مرداد یکی از آن ها است.

وی افزود: اقدام دانشجویان برای تسخیر سفارت آمریکا، واکنش به این‌ همه خباثت بود که پیروزمندانه اتفاق افتاد و جلوی بسیاری از تحرکات این دولت استعمارگر را در داخل کشور گرفت.

کد خبر 4447598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha