۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۳۵

فرمانده نیروی انتظامی خوزستان:

عاملان شهادت مامور نیروی انتظامی دستگیر شدند

عاملان شهادت مامور نیروی انتظامی دستگیر شدند

اهواز - فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: شب گذشته در پی وقوع درگیری مسلحانه با سارقان مسلح یک سرباز به درجه رفیع شهادت نائل و در کمتر پنج ساعت سارقان مسلح دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سردار حیدر عباس زاده با اعلام این خبر گفت: شب گذشته ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه ماموران کلانتری ۲۷ حین گشت زنی به یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ ویک دستگاه پراید پلاک مخدوش مشکوک دستور ایست را صادر کردند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: حین توقیف چهار سرنشین خودرو بلافاصله به سمت ماموران تیراندازی کردند که با آتش متقابل پلیس روبرو شدند.

سردار عباس زاده تصریح کرد: در این عملیات درگیری با سارقان مسلح سرباز وظیفه «مهرزاد خیری» به درجه رفیع شهادت نائل و ستوان دوم «ابراهیم عبیات» نیز بسیارسطحی مجروح شد.

وی ادامه داد: در این درگیری سه نفر ازسارقان مسلح مجروح که یکی از آنان در صحنه درگیری دستگیر شده و دو دستگاه خودروی سرقتی توقیف و ابزارسرقت از آنان کشف شد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان اظهار کرد: با اقدامات اطلاعاتی در کمتر از پنج ساعت، سه سارق مسلح دیگرکه احدی ازآنان از ناحیه سر و دیگری از ناحیه بازو به ضرب گلوله ماموران زخمی و از محل درگیری متواری می شوند با انجام اقدامات اطلاعاتی در یکی از شهرستان های استان شناسایی و طی عملیات ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر در تحقیقات انجام شده به بزه ارتکابی معترف شدند.

کد خبر 4448173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha