بودجه میلیارد پوندی انگلیس برای توسعه رایانش کوانتومی

بودجه میلیارد پوندی انگلیس برای توسعه رایانش کوانتومی

دولت انگلیس قصد دارد بودجه ای ۱.۶ میلیارد پوندی برای تحقیق و توسعه هوش مصنوعی، انرژی هسته ای و رایانش کوانتومی اختصاص دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازتلگراف، محققان دانشگاه ساسکس انگلیس تصمیم دارند واحد رایانش کوانتومی جدیدی را در برایتون تاسیس کنند.

 این درحالی است که فیلیپ هاموند وزیر خزانه داری انگلیس از بودجه جدید برای توسعه این فناوری خبر داد.

 به گفته هاموند قرار است بودجه ۱.۶ میلیارد پوندی برای تحقیق و توسعه در هوش مصنوعی، انرژی هسته ای و رایانش کوانتومی در نظر گرفته شود.

به هرحال این پروژه آخرین تلاش انگلیس برای ساخت نخستین رایانه تجاری با قابلیت انجام محاسبات پیچیده در مدت زمانی کوتاه است.

در اوایل هفته اتحادیه اروپا نیز اعلام کرده یک میلیارد یورو در فناوری رایانش کوانتومی سرمایه گذاری می کند. از سوی دیگر چین نیز تاکنون ۱۰ میلیارد یورو در فناوری رایانش کوانتومی سرمایه گذاری کرده است.

 محققان دانشگاه ساسکس تصمیم دارند یک شرکت رایانش کوانتومی تاسیس کنند تا واحد برایتون را مدیریت کند.

این گروه از محققان در هفته گذشته با کشف راهی برای عایق بندی رایانه های کوانتومی بدون یخچال های مخصوص به کشف مهمی دست یافتند. این نوع رایانه ها باید در دمای صفر درجه باشند تا بتوانند فعالی کنند.

کد خبر 4450403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha