مسعود حق لطفی در خصوص کنگره ملی ۳۰۰۰ شهید استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بی گمان جایگاه شهدا آنچنان بلند و رفیع است که نیازی به برگزاری کنگره و همایش و یادواره ندارند، بلکه این یادمان ها برای آنست که ما دوباره به خود متذکر شویم که برای ماندگار شدن باید دلیرانه جهت رسیدن به اهداف ارزشمند و مقدس، تصمیم های ماندگار گرفت.
وی با اشاره به اینکه ایثارگران این سرزمین، گرامی ترین دارایی خود را برای خاک و آیین خود ارزانی نمودند، اضافه کرد: آنها به زیباترین و شایسته ترین شکل ممکن دین خود را به ایرانِ عزیز ادا کردند، کنگره ملی ۳۰۰۰ شهید باید به یاد ما بیاورد که امروز نوبت ماست تا با خدمت صادقانه و خالصانه، شجاعانه تصمیم گرفته و برای بهبود کیفیت زندگی مردم و اعتلای این سرزمین کهن گام برداریم.
مدیرکل راه و شهرسازی عنوان کرد: ۳۰ سال از پایان جنگ تحمیلی می گذرد و هنوز نام و یاد دلیر مردان و شیرزنان روزهای نبرد، زنده است و بی گمان هیچگاه از اندیشه ها پاک نخواهد شد.
حق لطفی در ادامه گفت: رویدادهایی از این دست موجب یادآوری غرور ملی و تقویت انگیزه و روحیه تلاش و کوشش خواهد بود برای تحقق اهداف و آرمان هایی که شهیدان با فدا کردن جان خود، راه رسیدن به آنها را باز کردند.
نظر شما