پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

تحقیق کنگره در مورد عملکرد ترامپ بر ضد ۲ شرکت فناوری

تحقیق کنگره در مورد عملکرد ترامپ بر ضد ۲ شرکت فناوری

دموکرات ها پس از در دست گرفتن کنترل کنگره آمریکا قصد دارند ترامپ را به چالش بکشند و در یکی از اولین گام های خود قصد دارند در زمینه عملکرد وی بر علیه ۲ شرکت فناوری تحقیق کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، تحقیقات یادشده در مورد اقدامات ترامپ بر علیه دو شرکت آمازون و ای تی ان تی صورت می گیرد. آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان امریکا در این مورد گفته است: دموکرات ها در این مورد تحقیق خواهند کرد که آیا ترامپ رئیس جمهور آمریکا از قدرت خود برای وارد کردن فشار به شرکت آمازون و جلوگیری از ادغام ای تی اند تی و تایم وارنز سواستفاده کرده است یا خیر.

ترامپ پیش از این به اداره پست امریکا فشار آورده بود تا هزینه دریافتی از آمازون برای حمل و نقل بسته های پستی این شرکت را افزایش دهند. علت این امر کینه ترامپ از جف بزوس رئیس آمازون است که از حامیان هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا بود. انتشار مقاله های انتقادی از ترامپ در واشنگتن پست که در مالکیت جف بزوس است نیز در این مساله بی تاثیر نبوده است.

مقابله ترامپ با ای تی اند تی و ادغام آن با تایم وارنر نیز چندان ربطی به نگرانی های ضدانحصار ندارد و بیشتر ناشی از علاقه ترامپ به مقابله با سی ان ان است که تحت مالکیت تایم وارنر قرار دارد. ترامپ هنوز در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده است.

کد خبر 4455778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha