پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان:

میزبانی المپیاد نخبگان ورزشی باعث کشف استعدادهای ناب خواهد شد

میزبانی المپیاد نخبگان ورزشی باعث کشف استعدادهای ناب خواهد شد

همدان- مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: برگزاری رویداد نخبگان ورزشی باعث کشف و رشد استعدادهای ناب ورزشی استان همدان و کشور خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول منعم بعدازظهر دوشنبه در نشست خبری المپیاد نخبگان ورزشی استان همدان اظهار داشت: همدان در دو رشته تیراندازی با کمان آقایان و بانوان از یکم آذر تا سوم آذر و در رشته فوتسال از ۴ آذر تا ۹ آذر میزبان نخبگان ورزشی سراسر کشور خواهد بود.

وی افزود: همدان از معدود استان‌های ورزشی کشور است که ۳ رشته را در میزبان خواهد بود که این موضوع نشان از توانمندی استان در گرفتن میزبانی‌ها دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به اعتبار برگزاری این رویدادها در همدان گفت: وزارت ورزش و جوانان اعتباری برای برگزاری این رویدادها برای استان‌ها واریز خواهد کرد و ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها نیز از اعتبارات خود برای برگزاری این رویدادها هزینه خواهند کرد.

منعم با اشاره به شعار المپیاد نخبگان ورزشی بیان کرد: «ورزش، دوستی و آینده بهتر» شعار اصلی المپیاد نخبگان ورزشی است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان عنوان کرد: برگزاری این رویدادها می‌تواند در استعدادیابی و تحقق افق بلندمدت ورزش استان کمک حال باشد.

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان همدان نیز در ادامه این نشست مطبوعاتی گفت: میزبانی المپیاد نخبگان ورزشی در رشته تیراندازی با کمان نقطه عطفی در استعدادیابی این رشته در همدان خواهد بود و حضور ۲۵ استان و ۲۵۰ کماندار در این رقابت‌ها باعث می‌شود خانواده‌ها جذب این رشته ورزشی شوند.

حمیدرضا یاری گفت: سال گذشته در ارزیابی فدراسیون؛ هیئت تیراندازی با کمان استان همدان در جایگاه سوم ایستاد.

کد خبر 4462834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha