به گزارش خبرنگار مهر، محسن رستمی عصر امروز چهارشنبه در چهل و هفتمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور معاون وزیر صنعت و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: نقش، اهمیت و کارکرد تسهیل هم در حفظ واحدهای موجود و هم در راهگشایی واحدهای غیرفعال برای بازگشت آنها به چرخه تولید بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: با تلاشهای صورت گرفته در سال گذشته تواتستیم بیش از ۴۰ واحد غیرفعال در سطح استان را به چرخه تولید برگردانیم.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه به ارائه گزارشی از وضعیت تسهیل و مشکلات شهرک صنعتی در مناطق زلزلهزده پرداخت و خاطرنشان کرد: در این حادثه تعداد ۱۸۶ واحد و طرح صنعتی به میزان ۶۶ میلیارد تومان دچار خسارت شدند.
رستمی گفت: از این میزان واحدها قبل از زلزله ۱۳۳ واحد فعال و ۵۳ واحد غیرفعال داشتیم که اکنون تعداد واحدهای فعال به ۱۵۲ واحد رسیده است و می توان گفت از تهدید زلزله به عنوان یک فرصت استفاده کردند.
وی اظهار داشت: تا کنون ۱۴۹ واحد صنعتی با ۴۵۷ میلیارد تومان درخواست تسهیلات معرفی کردیم که توانستیم ۱۶ میلیارد تومان به ۲۹ واحد پرداخت کنیم.
نظر شما