پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۵

تیم منتخب «زلاتان» در کتاب جدیدش/ خبری از «رونالدو» نیست

تیم منتخب «زلاتان» در کتاب جدیدش/ خبری از «رونالدو» نیست

زلاتان ایبراهیموویچ در کتاب جدیدش تیم منتخب مورد علاقه‏‎اش متشکل از بازیکنانی که سابقه بازی در کنارشان داشته را معرفی کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب جدید زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی دنیای فوتبال در راه است و او در یکی از صفحات این کتاب اقدام به انتخاب تیم منتخب رویایی‌اش کرده است. در این تیم البته او بازیکنان مورد علاقه‌اش که در کنار آن‌ها بازی کرده را معرفی کرده است.

در این تیم از بارسلونا بازیکنان زیادی از جمله لیونل مسی، رونالدینیو و ژاوی هرناندس حضور دارند. همچنین بازیکنان دیگری که در این تیم بوده‌اند و حالا در تیم منتخب زلاتان قرار گرفته‌اند لیلیان تورام و مکسول هستند.

مدافع برزیلی را می‌توان یکی از سورپرایزهای این تیم دانست، شاید هم قرار گرفتنش در این تیم به این دلیل است که او مدت‌هاست یکی از دوستان صمیمی زلاتان ایبراهیموویچ است.

به اضافه این بازیکنان ایبرا بازیکنان بزرگ دیگری مانند بوفون، نستا، تیاگو سیلوا، پاول ندود و پاتریک ویرا را هم در تیمش دارد و خودش هم در این تیم در پست مهاجم بازی می‌کند.

او برای تیمش نیمکت ذخیره‌ها هم تعیین کرده و بازیکنان آن جولیو سزار، آندرس اینیستا، فابیو کاناوارو، گنارو گتوزو و کلارنس سیدورفت هستند.

کد خبر 4474995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha