پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۵:۱۱

جلودار زاده در جمع خبرنگاران:

ابلاغ بخشنامه شرط عندالاستطاعه بودن پرداخت مهریه برای زنان زیان آور است

ابلاغ بخشنامه شرط عندالاستطاعه بودن پرداخت مهریه برای زنان زیان آور است

یک عضو اقلیت مجلس شورای اسلامی در خصوص ابلاغ بخشنامه شرط عندالاستطاعه بودن پرداخت مهریه به دفاتر ثبت ازدواج ، گفت: این شرط ضرورت نداشته و برای زنان کشور زیان آور است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سهیلا جلودار زاده در پایان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگاران ، اظهار داشت: هر مردی که اقدام به ازدواج می کند اگر استطاعت داشته باشد حق دارد مهریه را تعیین کند و در غیر این صورت شرعا نباید مبادرت به این کار نماید.

نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون زنان مجلس هفتم تصریح کرد: بسیاری از دختران و زنان کشور در این خصوص اطلاعات کافی ندارند و این سبب می شود عقدنامه را با شرط عند الاستطاعه امضا نمایند و هرگز نتوانند به مهریه که از حقوق آنان است ، دست یابند.

وی در پایان در خصوص اظهارات وزیر کار مبنی بر اضافه شدن یک میلیون نفر به جمعیت بیکاران کشور ابراز امیدواری کرد رئیس جمهور ، مسائل بیکاری و مسکن و تورم را به سرعت حل کند چرا که مردم بیش از این تحمل مشکلات اجرایی را ندارند.

کد خبر 447669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha