پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

نظامیان صهیونیست به رام الله حمله ور شدند

نظامیان صهیونیست به رام الله حمله ور شدند

نظامیان رژیم صهیونیستی به مقر خبرگزاری وفا در رام الله و نیز منطقه ای که منزل محمود عباس در آن قرار دارد حمله ور شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، المیادین گزارش داد: نظامیان رژیم صهیونیستی به خبرگزاری وفا فلسطین در رام الله یورش برده و مانع از خروج کارکنان این خبرگزاری شده اند. 

بر اساس این گزارش؛ نظامیان صهیونیست همه کارکنان را در یک اتاق قرار داده اند.

المیادین همچنین از یورش گسترده نظامیان رژیم صهیونیستی به رام الله یعنی جایی که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در آن قرار دارد، خبر دادند و گزارش داد: منزل محمود عباس و دفتر مرکزی جنبش فتح بسیار نزدیک به منطقه ای که نظامیان صهیونیست به آن یورش برده اند، است.

منابع فلسطینی از شلیک گاز از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی به سوی فلسطینی ها در خیابانهای رام الله خبر می دهند.

 مصطفی برغوثی دبیر کل ابتکار ملی فلسطین در این باره گفت: پیامی که اشغالگران ارسال کردند این است که به هیچ توافقی پایبند نیستند و باید همکاری امنیتی میان تشکیلات خودگردان و صهیونیستها متوقف شود. نظامیان اشغالگر همه راههای اصلی در رام الله را بسته اند. همه این جنایات اسرائیل در روز جهانی حقوق بشر رخ می دهد.

عباس زکی عضو مرکزی فتح نیز اعلام کرد: ورود اشغالگران به رام الله به مثابه اطلاع از واکنش فلسطینی هاست. 

کد خبر 4481724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha