پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۱ آذر ۱۳۹۷، ۵:۴۴

محققان انگلیسی هشدار می دهند؛

تغییرات اقلیمی ریسک مرگ های قلبی را افزایش می دهد

تغییرات اقلیمی ریسک مرگ های قلبی را افزایش می دهد

طبق گزارش جدید محققان، ریسک بیماری قلبی و مرگ ناشی از آن به دلیل تغییرات اقلیمی در جهان رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیمی از کارشناسان بین المللی هشدار می دهند دماهای بالاتر و گرم تر جان افراد مسن و سایر افراد آسیب پذیر در مقابل فشار گرمایی، بیماری قلبی و کلیوی را تهدید می کند.

سال گذشته، بیش از ۱۵۷ میلیون فرد در معرض خطر در جهان در معرض موج گرما قرار گرفتند که به گفته محققان، ۱۸ میلیون نفر بیش از تعداد افراد در سال ۲۰۱۶ بود.

«هیلاری گراهام»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه یورک انگلستان، در این باره می گوید: «روند تاثیرات تغییرات اقلیمی و آسیب پذیری های ناشی از آن نشان دهنده ریسک بالا برای سلامت در زمان حال و آینده است.»

طبق گزارش محققان، به طورمیانگین هر فرد بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷، در مقایسه با سال های ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۵، ۱.۴ روز بیشتر در معرض موج گرما قرار گرفته است.

محققان اذعان می کنند علاوه بر افراد بالا ۶۵ سال، افراد آسیب پذیر ساکن در شهرها، مبتلایان به بیماری قلبی، دیابت و بیماری مزمن تنفسی بیشتر در مقابل افزایش دما و تغییرات اقلیمی آسیب پذیر هستند.

به گفته محققان مردم اروپا و مدیترانه شرقی بیش از مردم آفریقا و آسیای جنوب شرقی در برابر این تغییرات اقلیمی آسیب پذیر هستند چراکه افراد مسن بسیاری در شهرهای اروپایی زندگی می کنند. ۴۲ درصد اروپاییان و ۴۳ درصد مردم مدیترانه شرقی بالا ۶۵ سال هستند که در برابر گرما آسیب پذیرترند، در حالیکه تعداد افراد مسن بالا ۶۵ سال در آفریقا ۳۸ درصد و در آسیای جنوب شرقی ۳۴ درصد است.

کد خبر 4482811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha