به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم ظهر امروز جمعه در خطبه های نماز جمعه تبریز که با حضور باشکوه و پرشور مردم تبریز در مصلی اعظم امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد ابراز داشت: توجه به مسائل زیست محیطی در عصر حاضر ضروری است و باید مسئولان و مردم برای حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا تلاش و همت کنند.
وی سپس با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی ناوگان حمل و نقل عمومی شهری ضروری است، افزود: تشویق مردم به استفاده از وسیله نقلیه عمومی به جای خودروی شخصی از دیگر راههای موثر برای حفظ محیط زیست است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه کنترل و نظارت بر ترافیک شهری نیز در تبریز ضروری است، ادامه داد: ترافیک باعث افزایش آلودگی هوا می شود و برای همین مسئولان باید به دنبال پیدا کردن راه حل های موجود و مفید باشند.
ضرورت صله رحم در شب یلدا
وی به فرارسیدن شب یلدا نیز اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت صله رحم در شب یلدا گفت: باید در این شب به دیدار بزرگترها رفت و کدورت ها را برطرف کرد. البته نباید مراسم های شب یلدا با لهو و لعب همراه شود.
آل هاشم سپس با اشاره به حادثه تلخ در مدرسه ای در زاهدان گفت: اتفاق تلخ در مدرسه زاهدان دل همه را به درد آورد و اگر در مدرسه زاهدان چهار دختر معصوم فوت کنند گویی در آذربایجان شرقی این اتفاق افتاده است و به همین اندازه مردم استان را ناراحت کرد.
امام جمعه تبریز سپس افزود: باید مسئولان آموزش و پرورش و همچنین نوسازی مدارس فکری به حال این مدارس بکنند. این حادثه با هیچ همدردی فایده ای ندارد چراکه وقوع چنین حوادثی با قول های تکراری مسئولان همچنان بازهم اتفاق می افتد.
وی گفت: مسئولان نباید کاری کنند که اعتماد مردمی کمرنگ شود.
وی با اشاره به سالگرد عملیات کربلای ۴ و شهادت کامران نجات الهی گفت: باید این عملیات ها و شهدای بلند مرتبه انقلاب اسلامی به جوانان معرفی شود.
آل هاشم به صدمین سالگرد ثبت و احوال در کشور نیز اشاره کرد و گفت: صدور کارت ملی، آمار جامعه، آمار فوت و تولد از جمله وظایف ثبت و احوال است و همه به نوعی با این مجموعه در ارتباط هستند. در خصوص انتخاب اسم نیز باید پدر و مادرها دقت کنند.
ضرورت انتخاب مدیران شایسته و کاربلد در پست های مهم
امام جمعه تبریز همچنین با تاکید بر ضرورت انتخاب مدیران شایسته و کاربلد گفت: قرار گرفتن افراد لایق در منصب ها باعث پیشرفت می شود و اگر هدف پاداش گرفتن اُخروی مدنظر یک مسئول باشد، مشکلات حل می شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر مسئولی تکلیف گرا باشد، قصور مدیران در همه سطوح کمتر شده و امنیت ملی کشور افزایش می یابد، ادامه داد: کاهش تخریب دیگران و بداخلاقی های سیاسی به تبع وجود یک مدیر تکلیف گرا است.
امام جمعه تبریز به شکست دیگر آمریکا در سوریه اشاره کرد و گفت: بنابر اعترافات مقامات غربی از سال ۲۰۰۳ نهاد اطلاعات آمریکا به دنبال ایجاد ناامنی در سوریه بود به طوریکه در سال ۲۰۰۳ طبق طبقهبندی پنتاگون سوریه دولتی سرکش و پشتیبان تروریست معرفی شد و جنگ با سوریه به عنوان بخشی از جنگ گسترده علیه ایران معرفی شد. نشر خبر خروج نیروهای آمریکایی از سوریه در روزهای اخیر یکی از صحنه های رسوایی آمریکا در سوریه و شکست آنها است.
نظر شما