به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی رحماندوست صبح جمعه در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه سراسری کتاب کاشان ضمن اشاره به مثالی در مورد تاثیر شگرف مطالعه بر روی انسان اظهار داشت: طی تحقیقات صورت گرفته مشخص شده که مطالعه بر روی جنین نیز تاثیر دارد و این موضوع نشان دهنده اهمیت مطالعه و کتاب خوانی است.
وی با بیان اینکه قصه خوانی برای کودکان سبب می شود تا کتاب خوان پرورش پیدا کنند، ابراز داشت: بیش از ۸۰ درصد شخصیت کودکان پیش از دبستان شکل می گیرد و در صورتی که با داستان گویی به مطالعه علاقه مند شوند کتاب خوان بار می آیند.
این شاعر برجسته کشوری ضمن تاکید بر فراگیری فن داستان گویی افزود: اگر می خواهیم تا فرزندان کتاب خوانی داشته باشیم باید کتاب بخریم و برای آنها بخوانیم چرا که ما انسان ها تمایل بیشتری برای شنیدن داریم.
وی فرهنگ استفاده از فضای مجازی را بسیار با اهمیت دانست و گفت: اگر ما فرهنگ استفاده از فضای مجازی را در خود پرورش دهیم و پس از آن به فرزندان خود منتقل کنیم تهدیدات این محیط به حداقل می رسد.
نظر شما