محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: "در حال حاضر داخل کریدورهای دانشکده ادبیات اقدام به نصب دوربین شده است اما مسئولین دانشگاه خلیج فارس بوشهر عنوان می کنند که قصد نصب دوربین در کلیه معابر دانشگاه وجود دارد. جلوگیری از سرقت اموال دانشگاه دلیلی است که مسئولین نسبت به نصب دوربین در معابر دانشگاه عنوان می کنند."
وی از اجتماع بالغ بر 100 نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر در اعتراض به نصب دوربین در این دانشگاه خبر داد و اعلام کرد: امروز جلسه پرسش و پاسخی توسط شورای صنفی دانشجویان با حضور مسئولان دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار می شود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر در پاسخ به مهر در این زمینه گفت : "ما حساسیت ها را درک می کنیم. چندین دزدی که خسارت قابل توجهی به دانشگاه زده است، انگیزه اصلی دانشگاه برای نصب دوربین است."
وی اضافه کرد: "تعداد نگهبان های دانشگاه محدود است و استخدام نگهبان به تعدادی که بتواند حفاظت دانشگاه را تامین کند به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست. دنیا از تکنولوژی نصب دوربین برای غلبه بر مشکلات و حفاظت از اموال و اماکن استفاده می کند."
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر خاطر نشان کرد:"تا زمانی که دانشجو در دانشگاه حضور دارد نیازی به فعال بودن دوربین وجود ندارد بلکه دوربین ها از ساعت 8 شب تا صبح فعال می شوند."
تاجبک گفت:"طی صحبتی که با دانشجویان انجام گرفت به آنها پیشنهاد شد که آنها اپراتوری دوربین ها را عهده دار شوند تا از کارکرد آن مطلع باشند."


نظر شما