پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۱

معاون قوه قضاییه در شیراز:

تولید محتوای هنری و فرهنگی زیر نظر علما و فرهیختگان باشد

تولید محتوای هنری و فرهنگی زیر نظر علما و فرهیختگان باشد

شیراز- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: تولید محتوا در عرصه هنری و فرهنگی باید حتما زیر نظر علما و فرهیختگان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر الفت، شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره پویانمایی آموزش، آگاهی و پیشگیری در شیراز، اعلام کرد: مقابله با عرضه کالای فرهنگی نامناسب و نیز اقدامات سلبی در حوزه مجازی و حقیقی در دهه گذشته مورد توجه همه دستگاه ها بوده است اما به این نتیجه رسیده ایم که باید در تولید محتوا نیز فعالیت کنیم و جای خود را در حوزه محصولات فرهنگی باز کنیم.

وی با بیان اینکه تولید محتوا در عرصه هنری و فرهنگی باید حتما زیر نظر علما و فرهیختگان باشد زیرا تولید محتوای نامناسب می تواند نسلی را به انحراف بکشاند، از پویانمایی به مثابه ابزاری تبلیغی برای کودکان و نوجوانان در همه کشورها یاد کرد.

الفت عنوان کرد: برای آنکه بتوان پیام‌های فرهنگی و آموزشی موثر و گوش نوازی به قلب و جان کودکان منتقل کنیم باید از روش متناسب با حال آنان بهره گرفت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در مورد بهره‌گیری از زبان هنر برای انتقال پیام های پیشگیرانه، اظهار داشت: هنرنمایی در عرصه پویانمایی (انیمیشن) دشوار است و مشکلات خاص خود را دارد و کشور ما نیز در ابتدای راه طولانی تولید انیمیشین است.

الفت با این توضیح اینکه محصولات داخلی پویانمای در ایران در مقایسه با دیگر کشورها از حیث کیفیت فاصله‌ای شایان توجه دارد گفت: ورود به این عرصه نشان‌دهنده صلابت، اعتماد، ایمان و خودباوری هنرمندان کشورمان است و در این زمینه شاهد پیشرفت روزافزون هستیم.

وی جذب مخاطب و پیگیری کودکان در پویانمایی این هنر را در امر آموزش شایان توجه دانست و  گفت: متولیان این هنر در داخل کشور می توانند با ارتقای کیفی محصولاتشان، تعداد مخاطبان خود را افزایش دهند اما آنچه بسیار اهمیت دارد این است که تولید محتوا در این حوزه بسیار دشوار است.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جشنواره ملی پویانمایی آگاهی، آموزش و پیشگیری از وقوع جرم در دو بخش عمومی و دانش‌آموزی برگزار شد.

کد خبر 4502850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha