به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جشنواره شعر و قصه با موضوع آزاد، سوم اسفند ماه در استان لرستان برگزارمی شود. فعال کردن استان های سطح کشور، ارتقای سطح فرهنگی ادبی طیف جوانان و شکوفایی این قشر در زمینه شعر و داستان از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره را تشکیل می دهد.
این جشنواره از سوی حوزه هنری، هر سال در یک استان کشور برگزار و بر اساس بناهای تاریخی یا مشخصه اصلی آن شهر عنوان گذاری می شود. برگزاری جشنواره " شاخه نبات " در شیراز و " خلیج فارس " در جنوب کشور از این جمله بوده اند.
در جشنواره فلک الفلاک که سوم و چهارم اسفندماه به همت امور ادبی حوزه هنری ، به مدیریت خسرو آقایاری برگزارمی شود. در این جشنواره 2800 اثر از 900 شاعر و نویسنده شرکت کرده اند. این جشنواره به دلیل همزمانی با ایام محرم بخشی را با عنوان ویژه نامه عاشورایی به آثار مرتبط با این مضمون اختصاص داده است.
نظر شما