پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ بهمن ۱۳۸۵، ۱۴:۰۶

آیت‌الله جوادی آملی:

قداست دانشگاه کمتر از حوزه نیست

قداست دانشگاه کمتر از حوزه نیست

قداست دانشگاه‌ ها اگر بیش از حوزه ‌های علمیه نباشد، کمتر از آن نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت ‌الله جوادی آملی روز گذشته در دیدار اعضای جشنواره هنرهای اسلامی با وی گفت: متولی امور انسانی که در هنر نقش ایفا می‌ کند، فلسفه و ادبیات است.

وی راه رسیدن به هنر اسلامی را درک کامل انسان از فلسفه اسلامی دانست و گفت: اگر شخصی فلسفه اسلامی را درک کند در بحث هنر دچار اشتباه نمی ‌شود.

استاد حوزه علمیه قم در ادامه افزود: تا زمانی که مبانی علمی و اسلامی در دل و جان انسان نفوذ نکند بدون شک به پیشرفت در زمینه هنر اسلامی دست نمی ‌یابیم.

وی در ادامه با توجه به اسلامی شدن دانشگاه‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه ‌های ما وقتی اسلامی می‌شود که مبانی علوم آن اسلامی شود و ما زمانی به این مرحله می‌رسیم که هنر اسلامی شود.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به این ‌که علوم غیر اسلامی نداریم، گفت: ما در گذشته علوم خود را در اختیار بیگانگان قرار داده‌ ایم و این باعث شده است که آنها امروز بگویند که علم از دین جدا است. در حالیکه این مسأله به هیچ وجه صحیح نیست و قداست دانشگاه ‌و مراکز علمی ما اگر بیش از حد حوزه ‌های علمیه نباشد از آن کمتر نیست.

وی تأکید کرد: ما باید به دنبال پیاده کردن هنر اسلامی باشیم، نه اینکه سعی کنیم تا هنرهای موجود را به نوعی اسلامی کنیم.

کد خبر 450364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha