به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس قوه قضاییه صبح امروز در جلسه مسئولان عالی قضایی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری حساسیت و توجه خاصی به اجرای اصل 44 قانون اساسی دارند، افزود: هر سه قوه باید تلاش کند تا اصل 44 قانون اساسی احیاء شود و اگر تشکیلاتی لازم است و مقرارت جدیدی باید در این خصوص تدوین شود نیز نسبت به انجام آن پیگیری شود.
هاشمی شاهرودی تاکید کرد: قطعا حمایت از سرمایه گذاری سالم و ایجاد امنیت برای سرمایه گذاران و مبارزه با فسادهایی که به رونق اقتصادی لطمه می زند در جهت احیاء این اصل لازم است و دستگاه قضایی آماده ایجاد سازوکار لازم برای رسیدن به این اهداف است.
وی با اشاره به اینکه فساد غالبا در کشورهایی صورت می گیرد که فضای اقتصاد در آن بهتر است، گفت: باید به دنبال ایجاد فضای رقابتی آزاد بود و به اعتقاد من، بازار اسلامی به عنوان یکی از ارکان اقتصاد اسلامی باید احیاء شود که می توان به تحقق عدالت و رفع تضادهای طبقاتی و ایجاد اقتصاد باز رقابتی منجر شود.
آیت الله هاشمی شاهرودی افزود: تخصصی کردن محاکم برای رسیدگی دقیق به پرونده های مختلف با هدف ایجاد امنیت سرمایه گذاری و جلوگیری از مفاسد ضروری است و دستگاه قضایی به دنبال اجرایی کردن این مسئله و تقویت آن است.
رئیس قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد که دستگاه قضایی با همکاری سایر قوا بتواند در احیاء و تقویت اجرای اصل 44 قانون اساسی و ایجاد ملزومات و سازوکارهای لازم برای آن برنامه ریزی و عمل کند.
وی در ادامه سخنان خود با محکوم کردن جنایت اخیر در زاهدان بر برخورد شدید و سریع با عوامل چنین جنایت هایی تاکید کرد و گفت: با عوامل بروز چنین جنایت هایی که با حمایت استکبار دست به اقدامات مخرب می زنند و ایجاد ناامنی می کنند برخورد قاطع خواهد شد و نیروهای امنیتی و انتظامی نیز باید با قدرت بیشتر جلوی این حرکات موزیانه را بگیرند.
هاشمی شاهرودی افزود: دستگاه قضایی در استان سیستان و بلوچستان به سرعت برای مقابله با این جنایات وارد عمل و حکم اعدام یکی از آنان نیز صادر شد و از این پس نیز در مقابل هر حرکت ضدامنیتی به سرعت وارد عمل خواهد شد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع جنازه شهدای حادثه اخیر زاهدان گفت: این حضور نشانگر اعتقاد و ایمان مردم ما به اسلام و نظام و پایبندی آنان به حفظ آرامش و ثبات و محکوم کردن اخلالگران و تروریست ها است و باید از مردم مومن و غیور سیستان و بلوچستان تشکر کرد که با حضور آگاهانه خود از منافع ملی و نظام اسلامی و خون شهدا دفاع کردند.
نظر شما