داریوش اسماعیلی به حضور پررنگ عشایر در انقلاب، جنگ تحمیلی و تمام صحنههای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور اشاره کرد و افزود: وحدت میان عشایر عرب خمسه در دفاع از اهداف و ارزشهای انقلاب و پیروی از مقام معظم رهبری همواره وجود داشته و ادامه دارد.
وی با اشاره به فعالیت ایل خمسه نیز اظهار کرد: ما در مجلس شورای اسلامی به عنوان عضو فراکسیون عشایر فعالیت های خود را در خصوص اشتغال ایل عشایر در روستاها شروع کرده و هر لایحه ای یا طرحی اجرا میشود ایل عشایر به عنوان پرچم دار این انقلاب شکوهمند ایستاده است.
نماینده خرامه و سروستان در مجلس شورای اسلامی در خصوص فرهنگ و سنت ایل خمسه تصریح کرد: ایل عرب خمسه باید فرهنگ و سنت های خود را حفظ کرده و حضور ایل عشایر در شهر ها باعث نشود سنت، فرهنگ و زبان ایل خمسه از بین برود.
اسماعیلی ادامه داد: شغل ایل خمسه دامداری است و محصولات حاصل شده از دام ها به شیراز و شهرستان های اطراف صادر میشود.
وی در مورد بودجه اشتغال عشایر، گفت : درسال گذشته یک و نیم میلیارد دلار برای اشتغال عشایر از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.
در ادامه این جشنواره فرماندار شهرستان خرامه نیز گفت: هدف از برای بر پایی این جشنواره شناخت سنت، فرهنگ و زبان ایل عرب خمسه است.
فرهاد جهان خواه افزود: در شهرستان خرامه 70 هزار نفر جمعیت دارد و 20 هزار نفر این شهر این عشایر عرب خمسه است.
وی تاکید کرد: بزرگ ترین مشکل در حال حاضر خشکسالی است که خیلی از شهروندان این شهر به شهر های دیگر مهاجرت کرده اند و اشتغال در شهر های خرامه و روستاهای اطراف نسبت به گذشته کمتر شده است.
وی با اشاره تسهیلات اشتغال روستایی بیان کرد : 20 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای ایجاد اشتغال در روستا به شهرستان خرامه اختصاص داده شده و بالغ بر 700 طرح اشتغال زایی در این شهر انجام شده است و باز دهی خوبی در اجرای این طرح داشته ایم.
نظر شما