پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۲۴

/ اخبار کوتاه دانشجویی /

استعفای دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود / برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت

استعفای دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود / برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه : استعفای دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود، برگزاری گردهمایی سراسری کانون های فرهنگی و هنری دانشجویان در مجتمع عصر انقلاب، تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت ایران و برگزاری فستیوال گروه نوازی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از عناوین خبری دانشجویی برخی دانشگاه ها است.

دانشگاه صنعتی شاهرود : استعفای دبیر شورای صنفی دانشجویان
به گزارش خبرنگار مهر، الیاس علی پور دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از فعالیت صنفی استعفا داد. استعفای وی به شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود ارائه شده است.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود ظرف چند روزی که از استعفای دبیر سابق این شورا می گذرد هنوز دبیری برای این مجموعه تعیین نکرده است.

دانشگاه تهران : برگزاری گردهمایی سراسری کانون های فرهنگی
به گزارش خبرنگار مهر، ششمین گردهمایی سراسری کانون های فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم 13 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه تهران در مجتمع عصر انقلاب شهریار با حضور فعالان کانون های فرهنگی دانشجویی افتتاح می شود.

نشست ششم کانون های فرهنگی و هنری دانشجویان 3 روزه است. پیش از این مقرر بوده است که اجلاس روسای دانشگاه ها 16 اسفند ماه در مجتمع عصر انقلاب برگزار شود که محل برگزاری آن با تغییرات ایجاد شده به دانشگاه تربیت مدرس منتقل شده است.

دانشگاه علم و صنعت ایران : برگزاری تریبون آزاد دانشجویی
به گزارش خبرنگار مهر، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در پی صدور بیانیه ای در خصوص مسائل آموزشی این دانشگاه، درخواستی مبنی بر صدور مجوز برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در خصوص مقولات آموزشی به هیئت نظارت دانشگاه علم و صنعت ایران ارائه کرده است.

زمان بندی نامناسب برای ثبت نام، تداخل غیر متعارف ساعات ارائه دروس و برخورد نامناسب مسئولین امور آموزش این دانشگاه با دانشجویان از جمله موارد انتقادی بیانیه شورای صنفی دانشجویان بوده است.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر : برگزاری فستیوال گروه نوازی
به گزارش خبرنگار مهر، مجمع موسیقی دانشجویان با تصویب شورای سیاستگذاری مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشجویان فستیوال گروه نوازی را اواخر اردیبهشت ماه 86 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می کند. 

کد خبر 452352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha