۸ اسفند ۱۳۸۵، ۹:۴۹

فایننشال تایمز به نقل از یک مقام آمریکایی:

همچنان برای حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران زمان وجود دارد

همچنان برای حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران زمان وجود دارد

یک مقام آمریکایی تصریح کرد که برای حل موضوع هسته ای ایران از راه مسالمت آمیز همچنان زمان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، دیپلماتهای آمریکایی و انگلیسی شب گذشته گفتند که استراتژی غرب علیه ایران که شامل دور جدید اقدامات در شورای امنیت است؛ با وجود مشکلات در توافق بر سر گامهای دور از دسترس همچنان زمانی برای موفقیت دارد.

آنها افزودند که قدرتهای بزرگ جهان توافق کرده اند تا کار درباره اقدامهای جدید شورای امنیت را پس از همراهی نکردن ایران با قطعنامه 1737 شورای امنیت آغاز کنند.

یک مقام آمریکایی هم درگفتگو با این روزنامه انگلیسی تصریح کرد که برای حل این مسئله از طریق دیپلماتیک همچنان زمان وجود دارد.

هفته گذشته آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که ایران بیش از 600 سانتریفیوژ را نصب کرده و یا نزدیک به نصب آن در سایتی برای غنی سازی اورانیوم در مقیاس بالاست و می خواهد تا ماه می 3 هزار سانتریفیوژ را فعال کند.

این مقام آمریکایی در این باره گفت:" آنها راه اندازی این چیزها را تکمیل نکرده اند؛ برای کسب مهارت در این فناوری همچنان باید کار بیشتری انجام شود."

اظهارات این مقام آمریکایی پس از نشست شب گذشته نمایندگان گروه 1+5 در لندن صورت گرفت.

نشست نمایندگان گروه 1+5 درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران در حالی شب گذشته در لندن بدون نتیجه پایان یافت که آنها ضمن تاکید بر حل این مسئله از طریق مذاکره، قرار است روز پنجشنبه نیز به گفتگوهای خود ادامه دهند.

کد خبر 454054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha