۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۲۲:۴۸

در هفتاد و هشتمین جلسه شورای شهر رشت مطرح شد:

نبود شفافیت در هزینه‌های شهرداری رشت/ ضرورت تشکیل هیأت حسابرس

نبود شفافیت در هزینه‌های شهرداری رشت/ ضرورت تشکیل هیأت حسابرس

رشت- هفتاد و هشتمین جلسه شورای شهر رشت در حالی برگزار شد که یکی از اعضا به نبود شفافیت در هزینه کردهای شهرداری اشاره و خواستار تشکیل هیأت حسابرس زیرنظر شورا برای بررسی این وضعیت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر چهارشنبه هفتاد و هشتمین جلسه شورای شهر رشت که در ساختمان خلیل رفیع برگزار شد. در این جلسه که همانند جلسات گذشته با تاخیر یک ساعت و نیمه آغاز شد اعضای شورای شهر رشت از حضور پرشور شهروندان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال تقدیر و تاکید کردند شایسته است مسئولان قدردان این مردم فهیم باشند.

گفتنی است در جلسه امشب اعضای شورای اسلامی شهر رشت با لایحه پیشنهادی شهرداری برای افزایش نرخ بلیت وسایل بازی شهر شادی به میزان ۲۰ درصد موافقت کردند. همچنین کمک مالی به انجمن حمایت از بیماران کلیوی، تنظیم لایحه کمک مالی به تیم‌های سپیدرود و داماش از کد مشخص اعتباری و طرح الزام شهرداری به ساماندهی مدیریت یکسان مراکز فرهنگی تابعه شهرداری اعم از خانه‌های فرهنگ و سراهای محله و... در صحن شورا بررسی شد.  

وضعیت اسفناک آسفالت معابر رشت

سخنگوی شورای شهر رشت در این جلسه با اشاره به روزهای پایانی سال ۹۷، اظهارکرد: لازم است سازمان‌های مرتبط از هم اکنون به فکر ترمیم چاله‌های شهر، ترمیم روکش آسفالت و زیباسازی شهر باشند.

فاطمه شیرزاد به وضعیت اسفناک آسفالت معابر شهر رشت اشاره‌کرد و افزود: با توجه به نزدیکی روزهای پایان سال و حضور مسافران نوروزی مسئولان باید در زمینه روکش آسفالت و رفع چاله‌ها معابر تصمیمات جدی اتخاذ کرده و اقدام کنند.

وی خواستار اتخاذ تمهیدات لازم برای آماده‌سازی شهر برای نوروز ۹۸ شد.

در ادامه، لایحه افزایش نرخ بلیت شهر شادی که قبلا تعرفه آن در کمیسیون‌های بهداشت و بودجه بررسی شده بود با ۲۰ درصد افزایش مصوب شد.

رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت در این‌باره با بیان اینکه عوارض شهر شادی طی یک سال به شهرداری پرداخت می شود و نرخ بلیت به‌صورت متوسط ۲۰ درصد افزایش داشته است، گفت: تنها در چند مورد شاهد افزایش ۵۰ درصدی هستیم. با افزایش بهای پارکینگ نیز موافقت نشد.

نبود یک مدیریت واحد برای مدیریت مراکز فرهنگی شهرداری

در ادامه جلسه، طرح پیشنهادی کمیسیون فرهنگی شورای شهر مبنی برالزام شهرداری به ساماندهی مدیریت مراکز فرهنگی، فرهنگسراها، خانه‌های فرهنگ، سرای محلات، پیاده راه در صحن شورا اعلام وصول شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر رشت درباره این طرح بیان‌کرد: مراکز فرهنگی زیادی در شهرداری موجود است که همه آنها زیر مجموعه سازمان فرهنگی اداره نمی شود.

محمدحسن عاقل‌منش به عدم وجود یک دستور العمل متناسب در حوزه مدیریت مراکز فرهنگی با سازمان فرهنگی اشاره و تصریح‌کرد: اداره مراکز فرهنگی زیرمجموعه شهرداری با تغییر شهردار، بین مناطق و سازمان ها تغییر می‌یابد.

وی با تاکید برلزوم مدیریت واحد در این حوزه برای انسجام بهتر عملکرد، گفت: بسیاری از طرح‌های شورای شهر درحوزه فرهنگی مصوب و به شهرداری ابلاغ می‌شود اما به دلیل عدم مدیریت واحد در این مراکز، نحوه اداره، ساماندهی مراکز فرهنگی و اجرای برنامه‌ها مغفول می‌ماند.

تخصیص تنها ۲ میلیارد از بودجه ۱۲ میلیاردی سازمان فرهنگی شهرداری رشت

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر رشت ادامه داد: هدف از طرح این موضوع در کمیسیون فرهنگی شورا ایجاد یک مدیریت واحد برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و اداره واحد اماکن فرهنگی و اجتماعی است.

عاقل‌منش خواستار استفاده بهینه از امکانات شهرداری شد و افزود: امروز بخاطر بدهی‌ها و عدم تزریق بودجه، سازمان فرهنگی عملا به سکون رسیده و در اجرای پروژه‌های خود باز مانده است.  

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر رشت با اشاره به بدهی‌های سازمان فرهنگی و میزان بودجه تزریقی طی ۹ماه گذشته، گفت: بودجه سازمان فرهنگی برای امسال ۱۲میلیارد تومان بوده که طی ۹ماه گذشته تنها ۲ میلیارد تومان به حساب این سازمان واریز شده است.

عاقل‌منش ادامه داد: از این مبلغ بخش زیادی صرف پرداخت حقوف و تنها ۹۵۵ میلیون تومان در بخش فرهنگی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه سازمان فرهنگی ۸۰۰ میلیون تومان بدهی از سنوات قبل داشته که لازم است ماهانه اعتبار لازم برای این سازمان در نظر گرفته شود، تصریح‌کرد: در زمینه بودجه بخش ورزشی نیز این سازمان ۵۱۲ میلیون تومان بدهی دارد.

عدم وصول مطالبات طلبکاران از شهرداری رشت 

احمد رمضانپورنرگسی یکی دیگر از اعضای شورای شهر رشت در ادامه این جلسه با اشاره به کمبود منابع درآمدی شهرداری خواستار تشکیل یک کمیته تخصیص با نظارت شورا شد و افزود: درآمد شهرداری باید متناسب و با یک سیستم عدالت محور توزیع شود.

عضو دیگر شورای شهر رشت نیز گفت: تازمانی‌که شفاف‌سازی در هزینه‌کرد شهرداری وجود نداشته باشد همچنان درگیر مشکلات خواهیم بود. اکنون در تهاترهای شهرداری و بدهی‌های شهرداری شفافیتی وجود ندارد. در پروژه‌های عمرانی نیز هزینه‌ها غیرشفاف است.

بهراد ذاکری خواستار بررسی صورت وضعیت برخی از پروژه‌ها و هزینه‌کردها شد و افزود:لازم است یک هیات فنی حسابرس زیر نظر شورا تعیین و در این راستا پروژه‌ها و مبالغ هزینه‌کرد هر پروژه به‌صورت شفاف بررسی شود.

ذاکری تاکیدکرد: طلبکاران واقعی شهرداری هنوز نتوانسته‌اند مطالبات خود را دریافت کنند. پیمانکاران خرد زیر بار این مطالبات و کاهش ارزش پول آسیب می بینند.

وی با مقایسه بودجه عمرانی امسال و بودجه سال آتی ادامه داد: امروز بودجه عمرانی سال آتی در کمیسیون عمران بررسی و میزان بودجه پروژه‌های عمرانی فاجعه است و کمتر از یک سوم امسال لحاظ شده است.

کد خبر 4541706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha